Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΤΑΜΤΑΚΟ...;;;; ΓΥΦΤΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΟΠΛΟ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ...!!!

Από τον Δεκέμβριο του 2013 αναζητούσε αγοραστή για να πουλήσει το όπλο που είχε κλέψει από το σπίτι ενός αστυνομικού στην Πετρούπολη Ατ...


Από τον Δεκέμβριο του 2013 αναζητούσε αγοραστή για να πουλήσει το όπλο που είχε κλέψει από το σπίτι ενός αστυνομικού στην Πετρούπολη Αττικής, ο νεαρός τσιγγάνος δράστης! Κι όταν τον βρήκε στο Ηράκλειο της Κρήτης, διαπίστωσε ότι ήταν… συνάδελφος του θύματος!

Οι πληροφορίες ότι ένας 25χρονος προσπαθούσε να πουλήσει στη «μαύρη» αγορά ένα πιστόλι, έφτασαν στα αυτιά των αστυνομικών της Ασφάλειας Ηρακλείου, που κατάφεραν να τον εντοπίσουν. Ένας από αυτούς του παρουσιάστηκε ως υποψήφιος αγοραστής και ο νεαρός τσιγγάνος ζήτησε για 1.800 ευρώ για να του πουλήσει το όπλο.

Αμέσως συνελήφθη και, σε έρευνα που έκαναν στο ένα από τα σπίτια του στο Ηράκλειο, καθώς διατηρεί και δεύτερο στο Ζεφύρι, οι αστυνομικοί βρήκαν το πιστόλι, το οποίο αποδείχθηκε ότι ήταν το υπηρεσιακό όπλο που είχε κλαπεί από τον συνάδελφό τους. Ο νεαρός τσιγγάνος ανακρίνεται για να εξιχνιαστεί πλήρως η δράση του και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου με κατηγορίες για κλοπή και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.