Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ ΤΩΝ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΟΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ

Γράφει ο Αθανάσιος. Αγαπητοί συναγωνιστές, χαίρετε. Ένα άκρως ενδιαφέρον άρθρο, κάποιου Δημήτρη Ψαρρά, ανέγνωσα χθες στην εμετική...


Γράφει ο Αθανάσιος.

Αγαπητοί συναγωνιστές, χαίρετε.

Ένα άκρως ενδιαφέρον άρθρο, κάποιου Δημήτρη Ψαρρά, ανέγνωσα χθες στην εμετική ιστοσελίδα του συνονθυλεύματος του, νεόκοπου υποτακτικού των διεθνών τοκογλύφων, Τσίπρα.
http://left.gr/news/oi-stratigoi-toy-fylakismenoy-arhigoy
Οι πολυσυλλεκτικοί αμερικανοκομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ “ενοχλήθηκαν” από το αναφαίρετο δημοκρατικό δικαίωμα των Ελλήνων πολιτών να εκλέγουν κατά βούληση τους εκπροσώπους τους στο ευρωκοινοβούλιο.

Ένα ευρωκοινοβούλιο στο οποίο κατοικοεδρεύουν πάσης φύσεως ανώμαλα και κατάπτυστα ανθρώπινα υβρίδια (ομοφυλόφιλοι, παιδεραστές, κτηνοβάτες), εκλεγμένα από ιδεολογικούς τους “συνοδοιπόρους”, πρέπει, σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στο εν λόγω άρθρο, να αισθάνεται “ντροπή” διότι εκπροσωπείται πλέον από 2 τιμημένους και άξιους απόστρατους αξιωματικούς, εκλεγμένους με το ψηφοδέλτιο του Κινήματός μας.

Βέβαια η συμπλεγματική και κομπλεξική συμπεριφορά του εσμού των αναρχομαρξιστικών και ανθελληνικών συνιστωσών, προς τους έλληνες στρατιωτικούς, εκπορεύεται από την ιδεολογική και κομματική ταύτισή τους με τις εγκληματικές συμμορίες του ΔΣΕ, της ΟΠΛΑ και όλων αυτών των αμετανόητων δολοφόνων της προδοτικής παράταξης της αριστεράς.

Όταν τα ιδεολογικά και πολιτικά πρότυπα ενός “κόμματος” (χαριστικός ο χαρακτηρισμός) είναι συμμορίες ενόπλων που έσφαζαν αφειδώς έλληνες, επειδή φορούσαν τη στολή του έλληνα στρατιώτη, είτε επειδή δεν συμπορεύονταν με αυτούς στο ανθελληνικό, κομμουνιστικό ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ του 1944-1947, τότε είναι προφανείς οι καταβολές, αλλά και οι επιδιώξεις του.
Πρόσφατα μάλιστα, κατά την παρουσίαση του “προγράμματος” του ΣΥΡΙΖΑ για τις Ένοπλες Δυνάμεις, γίναμε κοινωνοί μίας υπέρμετρης βλακείας (προδοτικής διάθεσης κατά το ακριβέστερο).
“Λαϊκές οργανώσεις άμυνας” θα υποκαταστήσουν τον τακτικό στρατό, “συμβούλια στρατευσίμων” θα αποφασίζουν την εξέλιξη των αξιωματικών (!!!) και (φυσικά) ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ της στρατιωτικής θητείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.