Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΙ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ Ο ΑΔΩΝΙΣ;;; ΟΤΙ Ο ΠΑΤΤΑΚΟΣ ΤΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ 3 ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΦΡΑΓΚΟ!..

Ο «Στόχος» γνωρίζει τον Στρατηγό Στυλιανό Παττακό από το 1990 που αποφυλακίστηκε, δηλαδή 24 χρόνια. Σάς βεβαιώνουμε, λοιπόν, ότι ο Υπαρχη...

Ο «Στόχος» γνωρίζει τον Στρατηγό Στυλιανό Παττακό από το 1990 που αποφυλακίστηκε, δηλαδή 24 χρόνια. Σάς βεβαιώνουμε, λοιπόν, ότι ο Υπαρχηγός της 21ης Απριλίου 1967 έχει μία μέθοδο όταν εκδίδει νέο βιβλίο, που την τηρεί απαρέγκλιτα: Στέλνει ταχυδρομικώς το βιβλίο του σε κάποιον φίλο του με το εξής σημείωμα: «Το βιβλίον στοιχίζει 25 ευρώ. Αν, όμως, δεν δύνασθε να το πληρώσετε, σάς το χαρίζω εγώ»!..
Φυσικά, όλοι οι φίλοι του Παττακού πληρώνουν το βιβλίο, γιατί ξέρουν ότι ο Στρατηγός περιμένει από αυτά τα χρήματα να αγοράσει τρόφιμα για να ζήσει, μιά που το ανάλγητο Ελληνικό Κράτος του έχει κόψει την σύνταξη!.. Γι' αυτό και θεωρούμε ΕΙΔΗΣΗ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ την σημερινή (Τρίτη 24 Ιουνίου 2014) ομολογία του Άδωνι Γεωργιάδη ότι ουδέποτε πλήρωσε για τα 3 βιβλία που του έχει στείλει μέχρι σήμερα ο Στρατηγός Παττακός!.. Βεβαίως, εμείς που ξέρουμε και τον Άδωνι, στοιχηματίζουμε ότι τα πλήρωσε, αλλά για να μή τον ξεφτιλίσουν οι μπολσεβίκοι δημοσιογράφοι, προτιμά να δηλώνει πως είναι μπαταχτσής και άφησε απλήρωτα τα βιβλία του πενόμενου Στυλιανού Παττακού, δηλαδή ένα ποσόν 75 ευρώ περίπου!..
Και τώρα σάς μεταφέρουμε τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη στον "Σκάϊ" από την Ιστοσελίδα του "Πρώτου Θέματος"...

Τις καταγγελίες σε βάρος του, περί σχέσης του με το στέλεχος της Χούντας, Στυλιανό Παττακό απέρριψε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, ξεκαθαρίζοντας πως είναι δεξιός και όχι ακροδεξιός.
Σε δηλώσεις του την Τρίτη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και αναφερόμενος στην υπόθεση Παττακού, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι ο Παττακός του είχε στείλει το βιβλίο του με μια αφιέρωση.
«Εγώ τι να κάνω; Το πρόβλημα θα ήταν αν έστελνα εγώ το δικό μου βιβλίο στον Παττακό με αφιέρωση. Ο Παττακός μου έχει στείλει τρία βιβλία και τα έχω διαβάσει και είχαν ιστορικό ενδιαφέρον. Και τα έχω και στη βιβλιοθήκη μου. Εγώ γεννήθηκα το 1972, λέτε να ήμουν συνεργάτης της Χούντας;», διερωτήθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.