Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΕΛΟ ΣΟΚ! Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΦΟΡΤΗΓΑΚΙ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΙΝΑΝ 2 ΑΤΟΜΑ... ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ! -ΒΙΝΤΕΟ-

Τ ο βίντεο από υπαίθρια κάμερα παρακολούθησης σε επαρχιακό δρόμο του Καναδά, σοκάρει. Σε αυτό καταγράφεται η στιγμή που κεραυνός χτυπάε...


Το βίντεο από υπαίθρια κάμερα παρακολούθησης σε επαρχιακό δρόμο του Καναδά, σοκάρει. Σε αυτό καταγράφεται η στιγμή που κεραυνός χτυπάει σε φορτηγάκι στο οποίο επέβαιναν δυο άτομα.

Το όχημα μετά το τρομοκρατικό αυτό συμβάν, τυλίγεται στις φλόγες καθώς ξεσπάει φωτιά. «Πώς θα βγούμε από εδώ; Μοιάζει με φέρετρο...», λέει τρομοκρατημένος ο Al Perry, σύμφωνα με το nydailynews, ο οποίος επέβαινε στο όχημα μαζί με τη σύζυγό του.

Το ζευγάρι πάντως μακαρίζει την τύχη του για το γεγονός ότι επέζησε από ένα τέτοιο πρωτοφανές φαινόμενο.




Πηγή: Μια τρομακτική στιγμή: Κεραυνός χτυπάει αυτοκίνητο και ξεσπά πυρκαγιά -Κραυγές απόγνωσης από τους επιβάτες [βίντεο] | Ειδήσεις και νέα με άποψη http://www.iefimerida.gr/node/158353#ixzz33tvCqfWt


---------------------------


ΣΙΓΑ ΜΗ ΜΑΣ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ 100.000!

Η ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK "ΘΕΌΥΜΕ 100.000 ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ ΕΔΩ" ΞΕΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ. ΕΤΣΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΦΟΥ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΑΣ ΣΕΛΙΔΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΪΚ ΕΔΩ --->>> https://www.facebook.com/pages/Εφημερίδα-Στόχος-Stoxos-newspaper/1422236628018425 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΥΤΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.