Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΟΝΟ ΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΩΝ... ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΙ ΚΑΛΤΣΕΣ ΠΟΥ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΕΧΕΙ ΕΛΠΙΔΕΣ...!!! Ο ΑΡΟΥΛΗΣ Ο… ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΤΕΡΟ...!!!

Με τα καμώματα του Αρούλη του… πλουμιστού, ασχολήθηκε ο «Βηματοδότης» του καθεστωτικού «Βήματος», σε μια προσπάθεια να του φτιάξει το ...


Με τα καμώματα του Αρούλη του… πλουμιστού, ασχολήθηκε ο «Βηματοδότης» του καθεστωτικού «Βήματος», σε μια προσπάθεια να του φτιάξει το προφίλ (το οποίο κινδυνεύει με γερό στραπατσάρισμα από τον Η. Κασιδιάρη…).

Στην αρχή, λοιπόν, μας πληροφορεί ότι πάνε… ντουέτο με τον φον Αντωνάκη:

«Ίσως οι περισσότεροι δεν το προσέξατε αλλά κατά την ετήσια εκδήλωση του ΣΕΤΕ ο πρωθυπουργός κ. Αντ. Σαμαράς και ο κ. Άρης Σπηλιωτόπουλος έφθασαν μαζί στο Μέγαρο Μουσικής. Τι είχε συμβεί; Απλούστατα ο Πρωθυπουργός ζήτησε από τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων να έρθει στο Μέγαρο Μαξίμου, να πούνε δυο λόγια και να πάνε μαζί».

Προφανώς, έχουν συνδέσει την πολιτική τους τύχη. Κι όπως πήγαν μαζί στο Μέγαρο, έτσι θα πάνε μαζί και στα… τάρταρα της πολιτικής, τη νύχτα της 25ης Μαΐου!

Το δεύτερο μέρος της αναφοράς στον Αρούλη, ήταν πιο… πικάντικο:

«Ο κ. Σπηλιωτόπουλος στις περιοδείες που κάνει έχει συνήθως να απαντήσει και σε ένα ερώτημα που του θέτουν οι πολίτες: «Ήταν ανάγκη να φωτογραφηθείς ξυπόλυτος πάνω στα κατάρτια ενός κότερου; Είναι σοβαρά πράγματα αυτά;». Τι απαντά ο κ. Σπηλιωτόπουλος; «Τιμή μου και καμάρι μου. Φωτογραφήθηκα στο κότερο όταν ήμουν υπουργός Τουρισμού για να προωθήσω τον ιστιοπλοϊκό τουρισμό. Δεν μετανιώνω για τίποτα».

Μετά τις εκλογές, σίγουρα ο Αρούλης θα έχει το χρόνο και την ευκαιρία να… προωθήσει ξανά τον ιστιοπλοϊκό τουρισμό και πάλι δια του προσωπικού του παραδείγματος: ν’ ανέβει σ’ ένα κότερο –ξυπόλυτος ή ποδεμένος αδιάφορο- και να φύγει μακριά από τούτη τη χώρα που χαντάκωσε, σ’ ένα ταξίδι χωρίς επιστροφή! ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.