Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ... ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΡΩΤΑΕΙ ΠΟΙΟΝ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΝΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ... ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΡΩΤΗΜΑ ΡΕ ΤΡΕΛΕ...;;;

Οι πολιτικές ζυμώσεις κορυφώνονται. Ο προβληματισμός για την επόμενη μέρα των εκλογών είναι πλέον διάχυτος. Είναι προφανές ότι εντός τω...


Οι πολιτικές ζυμώσεις κορυφώνονται. Ο προβληματισμός για την επόμενη μέρα των εκλογών είναι πλέον διάχυτος. Είναι προφανές ότι εντός των επόμενων ημερών οι πολιτικοί αρχηγοί θα επιχειρήσουν να πολώσουν το κλίμα, επιμένοντας στα σκληρά διλήμματα προς το εκλογικό σώμα.

Εν μέσω των πολιτικών εξελίξεων, η ηλεκτρονική μας εφημερίδα καλεί τους χρήστες του διαδικτύου να καταθέσουν την άποψή τους. Σκοπός της παρούσης διαδικτυακής ψηφοφορίας του zougla.gr είναι να ανιχνευτεί η άποψη των πολιτών για τους νικητές και τους ηττημένους του πρώτου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, η πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου και η γνώμη τους εν όψει της μάχης στους Δήμους Αθηναίων, Πειραιά αλλά και στην Περιφέρεια Αττικής.

H ηλεκτρονική μας εφημερίδα απευθύνεται σε όλους τους χρήστες του διαδικτύου άνω των 18 ετών για συμμετοχή στη νέα διαδικτυακή ψηφοφορία. Για την καλύτερη στάθμιση του δείγματος και την εξαγωγή ακόμη πιο σαφούς και αξιόπιστου αποτελέσματος παρακαλούμε να επιβεβαιώσετε την ψήφο σας και τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου (e-mail), ώστε να λάβετε αυτόματα απαντητικό αίτημα του zougla.gr.

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας θα σταθμιστούν σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές από την ειδική ομάδα επιστημόνων με την οποία συνεργάζεται το zougla.gr.

Πατήστε εδώ για να λάβετε μέρος στην ψηφοφορία

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.