Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ... ΡΙΨΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ, ΑΝΑΙΣΘΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΦΥΞΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΤΟΥΡΚΑΚΙΑ (ΠΟΥ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΞΙΜ;;;)

Με ταραχές και δακρυγόνα «γιορτάζουν» την Πρωτομαγιά στην πλατεία Ταξίμ στην Κωνσταντινούπολη. Ο Τούρκος πρωθυπουργός απαγόρευσε τις συ...


Με ταραχές και δακρυγόνα «γιορτάζουν» την Πρωτομαγιά στην πλατεία Ταξίμ στην Κωνσταντινούπολη. Ο Τούρκος πρωθυπουργός απαγόρευσε τις συγκεντρώσεις στη διάσημη πια πλατεία, κινητοποιώντας αστυνομική δύναμη 40.000 ανδρών.Πολίτες απομακρύνουν παιδιά, μετά τη ρίψη χημικών:
Την ίδια στιγμή, το Συνταγματικό Δικαστήριο απέρριψε το αίτημα για άρση της απαγόρευσης. Παρόλα αυτά, συνδικάτα και απλοί πολίτες δήλωσαν αποφασισμένοι να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό γύρω από την Ταξίμ και να διαδηλώσουν, όπως κάθε Πρωτομαγιά.
Οι αστυνομικοί επιχειρούν να τους απωθήσουν με δακρυγόνα και αντλίες νερού. Σε αλλα σημεία της Τουρκίας, ωστόσο, οι πορείες για την Εργατική Πρωτομαγιά διεξάγονται σε σχετικά ήρεμο κλίμα.
Φωτογραφίες: www.rt.com





Πηγή: Ο Ερντογάν πετάει χημικά στη συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς -Παιδάκια κινδύνευσαν με ασφυξία [εικόνες] | Ειδήσεις και νέα με άποψη http://www.iefimerida.gr/node/153093#ixzz30Ur70hFO

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.