Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ, ΛΙΓΗ ΑΙΣΧΥΝΗ

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου. «Η Δικαιοσύνη και οι Λειτουργοί της, αποτελούν τον Συνταγματικό Θεσμό, στον οποίο προσβλέπουν και στη...


Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου.

«Η Δικαιοσύνη και οι Λειτουργοί της, αποτελούν τον Συνταγματικό Θεσμό, στον οποίο προσβλέπουν και στηρίζονται οι πολίτες, για την προστασία των ατομικών και εργασιακών δικαιωμάτων τους. Οι Έλληνες Δικαστικοί Λειτουργοί αποδεικνύουν καθημερινά ότι παραμένουν στο ύψος των περιστάσεων και ότι ασκούν, κατά τρόπο αμερόληπτο και αντικειμενικό τα καθήκοντά τους».

Την ανωτέρω ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, σχετικά με τις πρόσφατες αποκαλύψεις όσον αφορά την απόλυτη χειραγώγηση της Δικαιοσύνης από την εκτελεστική εξουσία.

Αναφορικά λοιπόν με αυτή την δήλωση έχουμε να παρατηρήσουμε, ότι συμφωνούμε απόλυτα. Έτσι ακριβώς και με ανάλογες παραμέτρους έπρεπε να λειτουργεί η δικαιοσύνη στην Ελλάδα. Αλλά δυστυχώς δεν λειτουργεί έτσι, αλλά ως πιστή και πειθήνια θεραπαινίδα που ικανοποιεί τις εντολές  των κυβερνώντων, αυτοϋποβιβαζόμενη σε μέσο καταστολής των πολιτικών των αντιπάλων.

Επίσης στην ανακοίνωση τους οι δικαστικοί λειτουργοί χαρακτηρίζουν ως αβάσιμες και αναπόδεικτες τις καταγγελίες της Χρυσής Αυγής αναφορικά με την εξάρτηση της Ελληνικής δικαιοσύνης από το κυβερνόν κατεστημένο και επισημαίνουν ότι για την ορθή απονομή της δικαιοσύνης επιβάλλεται να αποφεύγεται οποιαδήποτε εμπλοκή με πολιτικές σκοπιμότητες.

Και στο τελευταίο πάλι συμφωνούμε απόλυτα, με την διαφορά ότι στην πράξη συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.