Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ – ΤΑ ΑΡΠΑΞΑΝ ΟΙ ΨΟΦΟΔΕΞΙΟΙ ΤΟΥ ΔΗΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΚΕΛ

Τεράστιο πολιτικό σκάνδαλο ξέσπασε στην Κύπρο, με πρωταγωνιστές τους ψοφοδεξιούς του Δημοκρατικού Συναγερμού και τους αμερικανοκομμουνιστ...

Τεράστιο πολιτικό σκάνδαλο ξέσπασε στην Κύπρο, με πρωταγωνιστές τους ψοφοδεξιούς του Δημοκρατικού Συναγερμού και τους αμερικανοκομμουνιστές του ΑΚΕΛ. Πιο συγκεκριμένα, αποκαλύφθηκε ότι τους χρηματοδοτούσε η εταιρείας Focus του Eλλαδίτη  Μιχάλη Ζολώτα, ισχυρού συνεργάτη τότε της Marfin Λαϊκής. Μάλιστα, αποκαλύφθηκε και το ποσόν του μαύρου χρήματος που άρπαξαν τα δύο κατεστημένα κόμματα φτάνει τα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Φυσικά, τα δύο κατεστημένα κόμματα δεν παραδέχθηκαν στην αρχή ότι πήραν τα χρήματα, αλλά την Παρασκευή το ΔΗΣΥ παραδέχθηκε ότι έλαβε επιταγή ύψους 50 χιλ. ευρώ για προεκλογικούς λόγους και δηλώνει ότι θα… επιστρέψει τα χρήματα αυτά στους καταθέτες της Λαϊκής.
Ωστόσο, τη μερίδα του λέοντος την εισέπραξαν οι αμερικανοκομμουνιστές του ΑΚΕΛ (παντού και πάντα, οι κομμουνιστές είναι μανούλες στη βούτα…). Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης» της Κύπρου που αποκάλυψε την υπόθεση, την περίοδο 2007 με 2008 το ΑΚΕΛ άρπαξε 1,5 εκατ. ευρώ.

Τώρα πλέον, το «μπαλάκι» πέφτει στους ψηφοφόρους, ενόψει ευρωεκλογών! Μαύρο στους μιζαδόρους – ψήφο στο ΕΛΑΜ!

(ΥΓ): Με την ευκαιρία, θυμίζουμε ποια είναι τα εγχώρια «αδερφά» κόμματα των μιζαδόρων της Κύπρου: η νουδούλα, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ…  Που αν δεν ταιριάζανε, δε θα συμπεθεριάζανε!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.