Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΣΑΝ ΕΙΝΑΙ "ΣΥΝΕΠΗ" ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΚΟΥΤΙΟΥ ΤΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΥ ΜΠΟΪΝΓΚ ΛΕΕΙ ΑΥΣΤΡΑΛΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ...

«Τα χαρακτηριστικά που αναφέρθηκαν είναι "συνεπή" με το μαύρο κουτί του αεροσκάφους», δήλωσε επισήμως ο επικεφαλής του αυστραλ...



«Τα χαρακτηριστικά που αναφέρθηκαν είναι "συνεπή" με το μαύρο κουτί του αεροσκάφους», δήλωσε επισήμως ο επικεφαλής του αυστραλιανού Κέντρου Συνεργασίας και Διάσωσης Άνγκους Χιούστον.

Ωστόσο ο Αυστραλός αξιωματούχος επισήμανε ότι οι αναφορές ότι το κινεζικό πλοίο «Haixun 1» που πλέει στον Ινδικό Ωκεανό είχε εντοπίσει ηλεκτρονικά σήματα που σχετίζονται με την πτήση MH370 επί του παρόντος δεν μπορούν να επαληθευτούν.

«Με έχουν πληροφορήσει ότι μια σειρά ήχων ανιχνεύθηκαν από ένα κινεζικό πλοίο στην περιοχή ερευνών. Τα χαρακτηριστικά, όπως μεταφέρθηκαν, είναι συνεπή με το μαύρο κουτί του αεροσκάφους. Ενας αριθμός λευκών αντικειμένων θεάθηκαν επίσης στην επιφάνεια της θάλασσας περίπου 90 χιλιόμετρα από την περιοχή που ανιχνεύθηκαν τα ηχητικά σήματα: Ωστόσο σε αυτό το στάδιο δεν υπάρχει επιβεβαίωση ότι τα σήματα και τα αντικείμενα συνδέονται με το χαμένο αεροσκάφος», επισήμανε ο Αυστραλός Άνγκους Χιούστον.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.