Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ, ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΟΔΕΥΟΝ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΡΑΒΑΝΙ

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου. Ως γνωστόν ολοκληρώθηκαν οι καταστάσεις με τα ονόματα που θα απαρτίζουν τους υποψηφίους του ευρωψηφοδε...

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου.

Ως γνωστόν ολοκληρώθηκαν οι καταστάσεις με τα ονόματα που θα απαρτίζουν τους υποψηφίους του ευρωψηφοδελτίου στα περισσότερα κόμματα. Όχι φυσικά πως τις αναμέναμε με αγωνία, αλλά καθαρά για λόγους περιέργειας προκειμένου να δούμε, μετά από την καταδίκη διαβίωσης του Ελληνικού Λαού σ’ ένα καθεστώς καθημερινής αθλιότητας, ποιοι θα ήταν αυτοί οι «παλληκαράδες» από το κόμματα της συγκυβέρνησης και από αυτά της δήθεν αντιπολίτευσης που θα έκαναν το τόλμημα να «αντιπαρατεθούν» στις Βρυξέλλες, απέναντι στην πανίσχυρη κλίκα των τραπεζιτών και τοκογλύφων.


Βλέποντας λοιπόν τα ονόματα και τις ιδιότητες των υποψηφίων διαπιστώσαμε για μια ακόμη φορά, αφ ενός μεν τον πανικό και την αγωνία των κομμάτων του λεγόμενου συνταγματικού τόξου – που στην ουσία καταλύουν, ή παρακολουθούν σιωπηρά αυτούς που καταλύουν το σύνταγμα- προκειμένου να κρατήσουν  την εκλογική τους δύναμη, αφ ετέρου δε διακρίναμε την προσπάθεια αποπροσανατολισμού και άμβλυνσης του Λαϊκού μένους και της απέχθειας του, προς υποψηφίους που διαθέτουν καθαρά πολιτική ιδιότητα.

Επίσης θεωρούμε ως πασιφανή τον κομματικό καιροσκοπισμό και τυχοδιωκτισμό με τον οποίον καταρτίστηκαν αυτές οι λίστες καθώς  και τα υλικά και  οικονομικά οφέλη που αποτελούν το κύριο κίνητρο συμμετοχής των υποψηφίων.

Άνθρωποι χωρίς ιδιαίτερη παιδεία, χωρίς κριτική ικανότητα, ρητορική δεινότητα, διαλεκτική και επιχειρηματολογία, με ελλιπείς ή καθόλου γνώσεις της κοινωνικής και ιστορικής πραγματικότητας θα κληθούν να εκπροσωπήσουν τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού, απέναντι στα οικονομικά αρπακτικά της Ευρώπης.
Βλέπουμε λοιπόν ποδοσφαιριστές, ηθοποιούς, καλλιτέχνες, δημοσιογράφους, επιλεχθέντες κατόπιν αιτήσεώς τους μέσω του fb, πράκτορες των Τούρκων, μέχρι και ακτιβίστριες Ρομα να απαρτίζουν ως κομπάρσοι τις λίστες ενός νέου κωμικού θιάσου. Και επαναλαμβάνουμε ως κομπάρσοι γιατί είναι σαφές ότι αυτά τα άτομα θα αποτελέσουν τα άψυχα φερέφωνα της ηγεσίας του κόμματός τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.