Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΕ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΟΥΛΑ ΑΥΤΑ ΜΗΤΣΟ; ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ S-300 ΔΙΝΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΥΠΕΘΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΚΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ..!!!

ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΗΜΑΙΑΚΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΙ... ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΤ ΡΕ; ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΡΑΒΗΞΕ...

ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΗΜΑΙΑΚΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΙ... ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΤ ΡΕ; ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ...;;


Σύμφωνα λοιπόν με το φάκελο που έφτασε στα χέρια της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Αμύνης, κλιμάκιο Τούρκων κατασκόπων έφτασε στο Ελευθέριος Βενιζέλος ως τουριστικό γκρουπ που ήθελε να επισκεφθεί τους αρχαιολογικούς χώρους στην Αθήνα. Οι περίεργες κινήσεις των Τούρκων που έφτασαν στη χώρα μας από την γειτονική χώρα με γαλανόλευκες σημαίες στα χέρια (!!) τράβηξαν την προσοχή πρακτόρων της ΕΥΠ που με τη σειρά τους ενημέρωσαν την υπηρεσία για τις κινήσεις των Τούρκων πρακτόρων.

Σκοπός των Τούρκων κατασκόπων ήταν να αναμιχθούνε με το πλήθος που θα παρακολουθούσε την παρέλαση και να συγκεντρώσουν όσο δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για τους S-300, το οπλικό σύστημα που αποτελεί φόβο και τρόμο για τους Τούρκους πιλότους.

Ενώ λοιπόν όλα ήταν έτοιμα για την παρέλαση των S-300 που είχαν φτάσει με οχηματαγωγό από την Κρήτη στην Αθήνα από τις 8 Μαρτίου και είχαν κάνει και πρόβες για την παρέλαση στο Τατόι, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Fox 2 Magazine - η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου αποφάσισε για λόγους ασφαλείας να μην επιτρέψει την παρέλαση των S-300 μαζί με τα υπόλοιπα τμήματα των Ενόπλων μας Δυνάμεων που έλαβαν μέρος στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

Έτσι η συμμετοχή της 11η Μ.Κ.Β της Π.Α. ακυρώθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, φέρνοντας πάρα πολλά ερωτηματικά σε όλους μας ενώ πολλά blog και site είχαν ήδη "δει" αμερικάνικο δάκτυλο πίσω από την απουσία των S300, κάτι που άλλωστε δεν φάνταζε καθόλου παράξενο σε κανέναν μας.

ΚΑΙ ΖΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ ΚΙ Ο ΜΗΤΣΟ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.