Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΥΡΙΕ ΔΕΝΔΙΑ Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΔΕΝ ΕΞΙΛΕΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου. «Χρήζει ιστορικής ειρωνείας ότι η Χρυσή Αυγή, οι υμνητές του Χίτλερ και του Ναζισμού εγκαλούν την κυβέρν...


Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου.

«Χρήζει ιστορικής ειρωνείας ότι η Χρυσή Αυγή, οι υμνητές του Χίτλερ και του Ναζισμού εγκαλούν την κυβέρνηση γιατί δεν ζητά αποζημιώσεις . Ως ιδιότυπη τραγική αίσθηση του χιούμορ ή ειρωνεία μπορώ να το εκλάβω».

Για μια ακόμη φορά ο «ευφυής» και «ευρηματικός» κύριος Δένδιας, ο κάτοχος της «ύψιστης διαλεκτικής», γνωστός για τις «λυρικές του εξάρσεις», έκανε ένα ακόμη σχόλιο που «ανταποκρίνεται» απόλυτα στην ουσία και στις αιτίες του προβλήματος.

Με άλλα λόγια η ουσία (κατά Δένδια) δεν είναι η εσκεμμένη κωλυσιεργία εκ μέρους της ξενόδουλης κυβέρνησης που παρέπεμψε το θέμα του χειρισμού της διεκδίκησης και απαίτησης των πολεμικών αποζημιώσεων και του κατοχικού δανείου στην Ολομέλεια του Νομικού Συμβουλίου του κράτους, δεν είναι η πολιτική της απόλυτης αποδοχής των πιέσεων σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο εκ μέρους της Γερμανίας με αποτέλεσμα την εξουθένωση του Ελληνικού Λαού, δεν είναι η πειθήνια και σιωπηρή αποδοχή της προκλητικής άρνησης των Γερμανών με επικεφαλή τον κύριο Σόϊμπλε ο οποίος δήλωσε, «σε ότι αφορά τις αξιώσεις για καταβολή αποζημιώσεων δεν βλέπω καμιά ελπίδα, γιατί το ζήτημα αυτό έχει ξεκαθαριστεί από καιρό», αλλά το κάλεσμα της Χρυσής Αυγής προς την κυβέρνηση να απαιτήσει τις πολεμικές αποζημιώσεις.

Χρησιμοποιώντας πάλι την συνήθη ανούσια και αστεία διαλεκτική και ανακόλουθη επιχειρηματολογία του, δεν επικεντρώθηκε στο ζητούμενο, δεν απάντησε ως «υπεύθυνο» πολιτικό πρόσωπο –αφού μπήκε στον κόπο να σχολιάσει- αναφέροντας λόγους, αιτίες και συγκυρίες, αλλά για μια ακόμη φορά ενέπλεξε το χιλιοειπωμένο και παραποιημένο ιστορικό άλλοθι, πάνω στο οποίο στήριξε κατ εντολή των πολιτικών του προϊσταμένων, ολόκληρη την σκευωρία και τις διώξεις εις βάρος του Εθνικιστικού Κινήματος. Αλλά φυσικά Δένδιας και υπευθυνότητα, είναι δυο όροι εκ διαμέτρου αντίθετοι  που δεν συγκλίνουν ποτέ. Φαίνεται άλλωστε καθημερινά από την λειτουργία και τα αποτελέσματα του υπουργείου του.

Ειδικά μάλιστα την συγκεκριμένη χρονική στιγμή και με γνώμονα τις διεθνείς εξελίξεις, ο κύριος Δένδιας δεν έπρεπε να αναφερθεί σε υμνητές του Χίτλερ και του ναζισμού καθ ής στιγμής ο υπουργός εξωτερικών κύριος Ευάγγελος Βενιζέλος, καθώς και όλη φυσικά η κυβέρνηση Σαμαρά έχουν πάρει ευμενή θέση υπέρ της κυβέρνησης του Ουκρανού  Τουρτσίνοφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

1 σχόλιο

  1. Ευρύπρωκτε μασόνε ΥΠΡΟΠΟ. Αν η αγάπη για την Πατρίδα εκλαμβάνεται από τους σοδομησμένους νόες σας ως "υμνητές του Χίτλερ και του Ναζισμού", πρέπει επειγόντως να σας εξετάσει ψυχίατρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.