Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΘΡΙΑΜΒΟ ΤΟΥ ΓΑΛΛΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ – ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Γράφει ο Αντίοχος.  Πανικό και τρόμο σκόρπισε στο διεθνές σύστημα εξουσίας ο θρίαμβος του «Εθνικού Μετώπου» στη Γαλλία. Αρκεί να ρίξουμε μ...


Γράφει ο Αντίοχος.

 Πανικό και τρόμο σκόρπισε στο διεθνές σύστημα εξουσίας ο θρίαμβος του «Εθνικού Μετώπου» στη Γαλλία. Αρκεί να ρίξουμε μια ματιά στα σχετικά δημοσιεύματα των μεγαλύτερων εφημερίδων της Ευρώπης – παραδοσιακών οργάνων του κατεστημένου, για να διαπιστώσουμε του λόγου το αληθές.

«Πρόκειται για προσωπική νίκη της προέδρου του FN Μαρίν Λεπέν, η οποία έφερε σε πέρας το πολιτικό έργο το οποίο ο πατέρας της δεν είχε καταφέρει να επιτύχει (Corriere della Serra).

«Αυτό το άλμα» της δημοτικότητας του FN είναι ένας λαϊκιστικός σεισμός και ένα μήνυμα για την Ευρώπη, λίγες εβδομάδες πριν τις ευρωεκλογές. Ο θρίαμβος της κυρίας με τα μαύρα ανοίγει τον δρόμο στους ευρωσκεπτικιστές»
(La Stampa).
«Το ποσοστό της Ακροδεξιάς είναι ιστορικό»
(Daily Telegraph).
«Πρόκειται για ιστορικό άλμα του FN χάρη στο ανανεωμένο από τη Λεπέν αντισυστημικό και λαϊκιστικό του μήνυμα».
(ElPais).
«Δεν υπήρξε έκπληξη. Οι δύο φόβοι που τρέφαμε εδώ και εβδομάδες επιβεβαιώθηκαν. Η αποχή και η άκρα δεξιά είναι οι δύο μεγάλες νικήτριες του πρώτου γύρου των δημοτικών εκλογών»
(LeSoir)
«Εδώ Τιτανικός»
(Parisien)
«Τρόμος πάνω από τις πόλεις»
(Liberation)

Εφόσον έπεσε τέτοιος πανικός στο παγκόσμιο σύστημα για την νίκη ενός κόμματος που δεν θεωρείται ως το πιο ακραίο που υπάρχει, φανταστείτε τι έχει να γίνει στις 18 και στις 25 Μαΐου με τα αποτελέσματα των εκλογών στην Ελλάδα και τον θρίαμβο της Χρυσής Αυγής!

Καλά να είμαστε να το απολαύσουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.