Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΞ’ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΒΕΛΗ – Ν. ΒΟΥΤΣΗΣ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΘΟΔΕΥΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΗΛΑΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ.

Εξέχων στέλεχος κόμματος του αντισυνταγματικού τόξου, ομολόγησε χθες στη βουλή τη μεθόδευση που γίνεται για να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσ...


Εξέχων στέλεχος κόμματος του αντισυνταγματικού τόξου, ομολόγησε χθες στη βουλή τη μεθόδευση που γίνεται για να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή, προκειμένου να λεηλατήσει (όπως ελπίζει…) η χουντάρα Σαμαρά τις ψήφους των εθνικιστών! Πρόκειται για τον Νίκο Βούτση, γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος με αφορμή τροπολογία για την ψήφο των αλλοδαπών είπε τα εξής: «Είναι πολιτικό κλείσιμο του ματιού προς την άκρα δεξιά και προς την εκλογική πελατεία της Χρυσής Αυγής. Εν παρενθέσει λέω ότι και εκεί γίνεται μία μεθόδευση, απ’ ότι φαίνεται, για να τεθεί εκτός νόμου αυτό το κόμμα».

Αμέσως επικράτησε πανικός στο αντισυνταγματικό τόξο και με αφορμή την απρεπή συμπεριφορά βο(υ)λευτή του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ την ώρα που μιλούσε ο συναγωνιστής Αρβανίτης (έστρεψε τα νώτα του στα έδρανα) και τις διαμαρτυρίες των παρισταμένων συναγωνιστών-βουλευτών, τα ΜΜΕ προέβαλλαν τις διαμαρτυρίες και κουκούλωσαν τις μεγάλες αλήθειες που ξεστόμισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

 Όμως, όσο και να προσπαθούν να κρυφτούν οι Σαμαροβενιζέλοι πίσω από τη δήθεν «ανεξάρτητη δικαιοσύνη», ο λαός έχει μάτια και βλέπει τις μεθοδεύσεις τους και όταν θα ’ρθει η ώρα (στις επερχόμενες εκλογές) θα τους δώσει την πρέπουσα απάντηση!  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.