Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΜΕΓΑΣ ΠΑΣΟΚΑΡΧΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΤΗΝ… ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ

Επιτέλους, μετά από μεγάλη περίοδο πλήρους απραξίας, ο –ελέω φον Αντωνάκη- υπουργός Εξωτερικών και αντιπρόεδρος της κυβερνήσεως (και της...


Επιτέλους, μετά από μεγάλη περίοδο πλήρους απραξίας, ο –ελέω φον Αντωνάκη- υπουργός Εξωτερικών και αντιπρόεδρος της κυβερνήσεως (και της προεδρεύουσας της Ε.Ε. χώρας), μέγας πασοκάρχης Ευάγγελος βρίσκεται σήμερα στην Ουκρανία.

Ιδού και η σχετική ανακοίνωση του υπουργείου του:
«Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, μεταβαίνει την Κυριακή, 2 Μαρτίου, στην Ουκρανία. Ο κ. Βενιζέλος, θα επισκεφτεί, αρχικά, τη Μαριούπολη, όπου θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους των εκεί Ελληνικών Κοινοτήτων και στη συνέχεια θα μεταβεί στο Κίεβο, όπου θα έχει συναντήσεις με την πολιτική και πολιτειακή ηγεσία της χώρας».

Σίγουρα πρόκειται για μια επίσκεψη υψηλού ρίσκου, η οποία προφανώς επιβλήθηκε από την Ε.Ε. Καλόν είναι να προσέχει εκεί ο μέγας πασοκάρχης, γιατί μυρίζει… μπαρούτι. Μην τον… χάσουμε -και πολύ θα… στεναχωρηθούμε- και χάσει η… Βενετιά βελόνι!

2 σχόλια

  1. Τη μιά μ@λ@κία πίσω απ'την άλλη κάνει το γουρούνι. Γρήγορα να ξεμπερδεύουμε από δαύτους γιατί πλέον είναι επικίνδυνοι!!! Πώς τολμά το 1,5% του λαού να μας εξουσιάζει και να χαράζει εξωτερική πολιτική? Ο αντωνάκης συμφωνεί? Ε ρε μαύρο που θα σας φάει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. MPOUXESA PARE TA KOUVADAKIA SOU KAI SE ALH PARALIA KSERIS ESI PIA PARALIA, KORIDALO BEACH EKEI POU OLOI SAS PASOKOI ANIKETE.PALI ME MERES ME KAIROUS XA XA XA O MAIOS EINAI STHN GONIA .............PATRIDA TIMH XRYSH AVGH

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.