Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΜΕ ΤΟ ΒΑΜΒΑΚΙ ΕΚΡΥΒΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ Ο ΗΜΕΔΑΠΟΣ....

Ένας 61χρονος ημεδαπός διακινητής συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου στην Ηγουμενίτσα, καθώς επιχείρησε να μεταφέρει 8 παράνομους μετανάστες ...


Ένας 61χρονος ημεδαπός διακινητής συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου στην Ηγουμενίτσα, καθώς επιχείρησε να μεταφέρει 8 παράνομους μετανάστες από την Συρία, στην Ιταλία. Αξίζει να σημειωθεί πως οι λαθρομετανάστες ήταν κρυμμένοι μέσα σε προϊόντα βαμβακιού.

Σύμφωνα με το epirusday.gr. οι αστυνομικοί μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, εντόπισαν έξω από το Νέο Λιμένα Ηγουμενίτσας, ένα φορτηγό αυτοκίνητο, το οποίο διαπιστώθηκε ότι είχε λαθρομετανάστες ηλικίας από 22 έως 38 ετών, τους οποίους είχε παραλάβει ο 61χρονος από τα Ιωάννινα, πιθανότατα με έναν συνεργό.

Αμέσως μετά την έρευνα κατασχέθηκαν το φορτηγό αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των λαθρομεταναστών, το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τη σύλληψη του συνεργού του 61χρονου και τον εντοπισμό τυχών άλλων εμπλεκομένων. Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.