Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΗ ΧΑΡΑ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ -ΛΕΕΙ- ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΦΑΕΙ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ...!!! ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ...;;; ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΟΥΛΗ ΕΝΑΣ ΤΡΕΛΟΣ.. ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ... ΟΛΟΙ...!!!

«Πρώτη φορά μου το κάνουν αυτό» είπε γεμάτος ευχαρίστησε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας αναφερόμενος στους Ευρωπαίους που όπως...


«Πρώτη φορά μου το κάνουν αυτό» είπε γεμάτος ευχαρίστησε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας αναφερόμενος στους Ευρωπαίους που όπως εξήγησε του έκαναν για μια φορά το χατίρι.

Ποιο ήταν το χατίρι; Τον άφησαν πρωτού να ανέβει στο βήμα του ομιλητή να φάει. «Συνήθως με αφήνουν να μιλήσω και μετά με αφήνουν να τρώω και μου κάθετε στο στομάχι» έλεγε χαρακτηριστικά ο υπουργός Οικονομικών την περασμένη εβδομάδα που βρέθηκε στη Φρανκφούρτη σε μια κλειστή λέσχη, σε έναν πύργο του 19ου αιώνα σε συνέδριο επιχειρηματιών. Μάλιστα όπως σημειώνει ο «Βηματοδότης» ο κ. Στουρνάρας μόλις προσήλθε στην εκδήλωση αντί να τους καλησπερίσει τους είπε: «Ηρθα εδώ για να σπάσω τα στερεότυπα που έχετε για την Ελλάδα».

Για την ιστορία πριν μιλήσει ο υπουργός Οικονομικών έφαγε σολομό με πουρέ, σαλάτα με αβοκάντο, κρεμ μπουλέ τα οποία συνόδευσε με εκλεκτό κρασί.

on-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.