Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ... ΠΟΥΛΑΓΑΝ ΚΛΕΜΜΕΝΕΣ ΕΞΩΛΕΜΒΙΕΣ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!

Οι δυο Αλβανοί ηλικίας 18 και 20 χρόνων τρύπωναν από τις αρχές του περασμένου Νοεμβρίου στα σπίτια όπου... έβλεπαν ότι υπήρχαν σταθμευμένα...

Οι δυο Αλβανοί ηλικίας 18 και 20 χρόνων τρύπωναν από τις αρχές του περασμένου Νοεμβρίου στα σπίτια όπου... έβλεπαν ότι υπήρχαν σταθμευμένα σκάφη, άρπαζαν τις μηχανές, τις φόρτωναν στο Ι.Χ. αυτοκίνητό τους και τις μετέφεραν σε διάφορα σημεία όπου τις έκρυβαν, ώσπου να βρουν… αγοραστές μέσω αγγελιών τις οποίες αναρτούσαν στο Ίντερνετ!

Συνολικά, είχαν κλέψει επτά εξωλέμβιες, τρεις από τις οποίες κατάφεραν να πουλήσουν και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πολυγύρου προσπαθούν να εντοπίσουν τους αγοραστές για να τις επιστρέψουν στους ιδιοκτήτες τους. Άλλες δύο μηχανές βρέθηκαν και κατασχέθηκαν για να αποδοθούν στους νόμιμους κατόχους τους, ενώ η τύχη των υπόλοιπων δυο αγνοείται και η έρευνα για τον εντοπισμό τους συνεχίζεται. Οι δράστες δεν συνελήφθησαν ελλείψει αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για διακεκριμένες κλοπές υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.