Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΙΑ ΚΟΨΙΔΙΑ ΠΗΓΕ Ο ΜΠΕΝΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΑΔΕΣ... ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΡΕΦΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

Μια πιο χαλαρή βραδιά είχε την ευκαιρία να περάσει την προηγούμενη Πέμπτη στην ταβέρνα του Βασίλη, στον Κορυδαλλο, ο Αντιπρόεδρος της κυβε...

Μια πιο χαλαρή βραδιά είχε την ευκαιρία να περάσει την προηγούμενη Πέμπτη στην ταβέρνα του Βασίλη, στον Κορυδαλλο, ο Αντιπρόεδρος της κυβερνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευαγγελος Βενιζελος, όπου συζήτησε σε χαλαρό κλίμα με περισσότερα απο 40 κορυφαία συνδικαλιστικα στελέχη της ΠΑΣΚΕ, που ανήκουν στη δύναμη της ΓΣΕΕ και εκπροσωπούν τα πιο δυναμικά και μεγαλύτερα συνδικάτα του χώρου, οπως : τράπεζες, μεταφορες, συγκοινωνίες, τουρισμό, πετρέλαια, ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ, ΟΣΕ, ταχυδρομεία, ναυπηγεία, ναυτικούς και εργατικά κέντρα απο την Αττική.

Ο Ευάγγελος Βενιζελος προτίμησε να μην εκφωνήσει λόγο αλλα για περισσότερες απο δυόμιση ώρες να εχει απ ευθείας επαφή με καθε έναν απο τους συνδικαλιστές, πληροφορούμενος απο πρώτο χέρι τα επιμέρους προβλήματα σε καθε κλάδο, που απαιτούν άμεσες λύσεις.

Οπως ήταν φυσικό, η συζητηση επεκτάθηκε και σε θεματα, που αφορούν στην πορεία της χωρας με τα συνδικαλιστικά στελέχη να δείχνουν ζωηρό ενδιαφέρον για την πορεία της οικονομίας, την ανεργία, τα εργασιακά δικαιώματα, τις διαρθρωτικές αλλαγές, τις σχέσεις ΠΑΣΟΚ - ΝΔ και την προετοιμασία του κόμματος εν όψει των δίδυμων εκλογικών αναμετρήσεων του Μαίου.

Η ανθρωπογεωγραφία, μαλιστα, των συνδικαλιστών ήταν αντιπροσωπευτική όλων των " τάσεων " του ΠΑΣΟΚ αλλα και όλων των ηλικιών, καθώς παρέστησαν στελέχη της " νέας γενιάς " αλλα και άλλοι, που είχαν " απομακρυνθεί απο το κόμμα κατα την προηγουμενη τριετία. Ζήτησε απο τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που τον συνόδευαν ( Νίκος Ανδρουλάκης, Πάρις Κουκουλόπουλος, Χρήστος Πρωτόπαπας, Γιώργος Κουτρουμάνης, Δημήτρης Λιτζέρης, Νίκος Σαλαγιάννης, Δημήτρης Καρύδης) να του προετοιμάσουν συγκεκριμένες θέσεις.

Πέραν του μενού, που περιείχε σαλάτα ντομάτα, λαχανικά και τη σπεσιαλιτέ, που δεν είναι άλλη από τα παϊδάκια η βραδιά είχε και μουσική επένδυση απο τους δυο οργανοπαίχτες του μαγαζιου.

Σε ο,τι αφορά στο ποτό προτιμήθηκε το λευκό η κόκκινο κρασί χύμα, οσο για το λογαριασμό, ρεφενε.

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.