Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ Ο ΒΛΑΣΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΞΗΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ...!

Από σήμερα το πρωί ο βαρυποινίτης Παναγιώτης Βλαστός ξεκίνησε απεργία πείνας. Οι συνήγοροι υπεράσπισης Φραγκίσκος Ραγκούσης, Αδαμαντία Α...


Από σήμερα το πρωί ο βαρυποινίτης Παναγιώτης Βλαστός ξεκίνησε απεργία πείνας.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης Φραγκίσκος Ραγκούσης, Αδαμαντία Αγγελέτου, καταγγέλλουν: «Χωρίς ιατρική εξέταση και καμιά ψυχιατρική στήριξη ο Π. Βλαστός άρχισε απεργία πείνας καθώς εμείς οι δικηγόροι του μετά από δυο μήνες και παραπάνω συνεχών παραστάσεων και αιτημάτων προς κάθε αρμόδιο δεν μπορέσαμε να διαφυλάξουμε τα στοιχειώδη δικαιώματά του.

Είναι μοναδικό φαινόμενο ανθρώπου να παλεύει για να μπει στο Ψυχιατρείο Φυλακής Κορυδαλλού. Ντροπή δεν θα ανεχθούμε άλλη μεθόδευση κατά της ζωής του και της ψυχικής του υγείας. Απευθυνόμαστε στους έντιμους λειτουργούς να σταματήσουν τις φασιστικές συμπεριφορές και τα μέτρα εξόντωσης, που αντιμετωπίζει καθημερινά. Δυο μέρες τώρα αποκρύπτουν επείγουσα παραγγελία του κ. Εισαγγελέα Λάρισας για μεταγωγή του στον Κορυδαλλό».

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.