Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ!!! ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ!!! ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ Ο "ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗΣ" ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ!

Εκπλήξεις περιέχει η τσάντα του Τουρκοκύπριου διαπραγματευτή Κουντρέτ Οζερσάι με την οποία μεταβαίνει στην Αθήνα αύριο, όπως ο ίδιος δήλωσ...

Εκπλήξεις περιέχει η τσάντα του Τουρκοκύπριου διαπραγματευτή Κουντρέτ Οζερσάι με την οποία μεταβαίνει στην Αθήνα αύριο, όπως ο ίδιος δήλωσε στην εφημερίδα Χουριέτ, αναφέροντας ότι πριν τη συνάντηση δεν θέλει να αποκαλύψει το περιεχόμενό της.
Ο Κουντρέτ Οζερσάι είπε ότι οι Έλληνες θα μάθουν εκείνη τη στιγμή τι περιέχει η τσάντα του. "Είναι μια τσάντα γεμάτη εκπλήξεις", πρόσθεσε.

Χαρακτήρισε χρήσιμη τη συνάντηση που είχε την περασμένη βδομάδα με τον Τούρκο υφυπουργό Εξωτερικών Φεριντούν Σινιρλίογλου στην Άγκυρα, λέγοντας ότι συζήτησαν αυτά που πρόκειται ο Ε/κ διαπραγματευτής να θέσει στην Τουρκία. "Δεν συζητήσαμε αυτά που εμείς θα πάρουμε στην Αθήνα. Οι δικές μας προετοιμασίες είχαν γίνει πολύ νωρίτερα", σημείωσε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Χουριέτ, ο τελευταίος Ε/κ ηγέτης που είχε επισκεφθεί επισήμως την Άγκυρα ήταν ο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ως Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας στις 22-26 Νοεμβρίου του 1962. Ο Τ/κ ηγέτης Ραούφ Ντενκτάς είχε επισκεφθεί για τελευταία φορά την Αθήνα το 1959.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.