Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΧΕΙΡΑ: «ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ ΚΡΕΜΑΣΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ – ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ – ΨΕΜΑΤΑ ΤΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΚΛΕΨΕ» (ΒΙΝΤΕΟ)

makeleio.gr_ Συγκλονίζουν τα λόγια της οικογένειας του αυτόχειρα υπαλλήλου των Praktiker ο οποίος αποφάσισε να δώσει τέλος  στη ζωή του, ...

makeleio.gr_ Συγκλονίζουν τα λόγια της οικογένειας του αυτόχειρα υπαλλήλου των Praktiker ο οποίος αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του, λίγες ημέρες μετά την «αναγκαστική» όπως αναφέρουν οι συγγενείς του, παραίτησή του από το κατάστημα στο οποίο εργαζόταν τα τελευταία 12 χρόνια.
Η οικογένεια του 49χρονου θέλησε να μιλήσει αποκλειστικά στο makeleio.gr καθώς θεωρεί ότι όλες οι φήμες που κυκλοφορούν για τον αυτόχειρα προσβάλλουν την μνήμη του. Συγκεκριμένα διάφορα ειδησεογραφικά σάιτ καθώς όμως και συνάδελφοι του αδικοχαμένου 49χρονου, ανέφεραν πως η αιτία της αναγκαστικής παραίτησης ήταν το γεγονός ότι τον έπιασαν οι υπεύθυνοι της εταιρείας να κλέβει. Εύλογα η οικογένεια αναρωτιέται εάν θα μπορούσε να συμβαίνει στην πραγματικότητα κάτι τέτοιο, καθώς ο 49χρονος εργαζόταν επί δώδεκα χρόνια στην ίδια εταιρεία χωρίς ποτέ να δώσει δικαιώματα. Επίσης από την πρωτοχρονιά ο ίδιος είχε εκφράσει στους δικούς του ανθρώπους την ανησυχία ότι τα στελέχη του Praktiker ετοιμάζουν απολύσεις για τουλάχιστον 22 άτομα μέσα στην εταιρεία, όπως μας αναφέρει ο ανιψιός του. Μάλιστα ο Στέφανος Βαλαβάνης φοβόταν μήπως είναι ένας από αυτούς, καθώς στην ηλικία που βρισκόταν αμφέβαλλε εάν θα μπορούσε να βρει πουθενά αλλού δουλειά… «Αφορμή ή όχι το θέμα της κλοπής, μιας και ήθελαν να απολύσουν κόσμο, δεν έχει πλέον σημασία. Το θέμα είναι πως όλο αυτό τον οδήγησε στην αυτοκτονία» , μας λέει η αδερφή του Σοφία Παπαδοπούλου…
Ο Στέφανος Βαλαβάνης δεν είχε την δική του οικογένεια. Οι μόνοι άνθρωποί από το οικογενειακό του περιβάλλον ήταν ο ανιψιός και η αδερφή του. Μάλιστα κάποιοι ανέφεραν πως η κυρία Σοφία Παπαδοπούλου έχει καρκίνο και ο ανιψιός του είναι παραπληγικός. Οι ίδιοι διαψεύδουν τις φήμες αυτές οι οποίες όπως μας λένε τους προσβάλλουν και τους έχουν αναστατώσει σαν οικογένεια. Η κ. Σοφία είναι υγιέστατη και ο Δημήτρης είναι ένας ευφυέστατος άντρας, με κάποιοι πρόβλημα απλά στην ακοή και στην κίνηση, χωρίς αυτό ωστόσο να τον καθιστά παραπληγικό. Εργάζεται μαζί με την μητέρα του πουλώντας λαχεία στην Ομόνοια, ένα επάγγελμα με πολλές δυσκολίες και απαιτήσεις, όπως μας λένε και οι ίδιοι.
Τα λόγια ωστόσο για τον άνθρωπό  τους συγκλονίζουν…. Οι φωνή τους σπάει όταν μιλούν για τον αγαπημένο τους  που χάθηκε τόσο άδικα. Όσο για το πότε και αν θα αποδοθούν ευθύνες για το τι οδήγησε τελικά τον Στέφανο Βαλαβάνη στην αυτοκτονία, αυτό φαίνεται πως θα το αποφασίσει η δικαιοσύνη, αφού το θέμα αναμένεται να φτάσει μέχρι τις δικαστικές αίθουσες, προκειμένου να αποκαλυφθεί η αλήθεια.
Ρεπορτάζ: Μαρίλια Κούζου
Στην φωτογραφία ο αυτόχειρας Στέφανος Βαλαβάνης.
Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.