Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕ ΕΒΡΑΪΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΑΣΧΕΤΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΧΑΠΑΚΗΔΩΝ... Η ΦΥΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠEIΣΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΓΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ... ΠΟΛΩΝΙΑ...!!! ΚΙ ΕΔΩ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ...!!!

paratiritis.net_ Η μεγάλη τους αγωνία είναι να σπάσουν κάθε συνεκτικό δεσμό που οδηγεί στην δημιουργία εθνοτικής ομάδος. Η μείξη τω...


paratiritis.net_ Η μεγάλη τους αγωνία είναι να σπάσουν κάθε συνεκτικό δεσμό που οδηγεί στην δημιουργία εθνοτικής ομάδος.

Η μείξη των φυλών και το μπαστάρδεμα είναι το ονειρό τους…

Ενώ λοιπόν η γνωστή λολοφυλάς ΕΘΝΟΣ αποφεύγει συστηματικά αναφορές σε κορυφαίους επιστήμονες όπως ο Τριανταφυλλίδης και ο Πουλιανός οι οποίοι σε ανύποπτο χρόνο μελέτησαν τον φαινότυπο και γονότυπο και κατέληξαν στην τεκμηρίωση της συνέχειας του ελληνικού εθνούς, εν μέσω διάφορων άχρηστων ειδήσεων αναπαράγει υποκειμένικές κατευθυνόμενες μελέτες απο τα γνωστά σιωνιστικά πανεπιστήμια, οι οποίες πραγματοποιούνται απο ιουδαίους και στοχεύουν στο να αποδείξουν ότι οι ελληνες …δεν είναι έλληνες, οι ευρωπαίοι δεν είναι ευρωπαίοι…και άρα μην είστε ρατσιστες…
1

Αληθινές μελέτες όπως η ανωθεν…αφήνουν αδιάφορους τους παπαγάλους του ΕΘΝΟΥΣ
Το δημοσίευμα της φυλάδας είναι ΕΔΩ

Ισχυρίζεται λοιπόν ότι βρήκε πως

 Το σημερινό ελληνικό DNA συναντάται σε σημαντικά ποσοστά στο DNA άλλων λαών: Στους Κύπριους (22,7%), στους Βούλγαρους (14,8%), στους Ιταλούς του Νότου (12,8%) και στους Τούρκους (11,1%).
(Για το συγκεκριμένο αποτέλεσμα δεν χρειαζόταν μελέτη παρ’ά μονο της ιστορίας για να γίνει κατανοήτο ότι οι Τουρκοι πήραν ελληνικό αίμα με τον γνωστό φόρο αίματος το περιβόητο παιδομάζωμα….)
Αλλά η μελέτη έγινε με

γενετικό υλικό 1.490 ατόμων από 95 φυλετικές ομάδες. Η έρευνα εκπονήθηκε με τη συνεργασία των Πανεπιστημίων της Οξφόρδης και University College of London (UCL) και του Ινστιτούτου Εξελικτικής Ανθρωπολογίας Μαξ Πλανκ της Λειψίας. 

Δηλαδή οι τύποι πήραν 1500 περαστικούς και φτιάξαν μελέτη….

Για να καταλάβετε την εγκυρότητα της μελέτης και εμείς πήραμε έναν περαστικό και διαπιστώσαμε πως το γεννετικό υλικό των ελληνων είναι νιγηριανό…..100%

Το ελληνόπουλο κάτωθι το αποδεικνύει
1

Έλα ντε όμως που κάναμε έρευνα πάνω στην έρευνα…..

Κάναμε και άλλα παλαβά…όπως το να ψάξουμε ποιοι φτιάξαν την πρόχειρη μελέτη που σκάει μύτη την ώρα που η Ευρώπη είναι υπο τραπεζική περιούσια κατοχή και υπο εισβολή ασιατοαφρικανών.

Στην διεύθυνση που ακολουθεί θα βρείτε τους υπογράφοντες….

Η ανάλυση της μελέτης γίνεται πάντα απο μαθηματικό…εδώ είναι ο κ. SIMON MYERS….προσφάτως μακαρίτης, μάλλον ο Δίας αποφάσισε να τον στείλει στον πατέρα του Γιαχβέ….

Myers had been taken to hospital when he was originally taken ill at the beginning of the week.
Around 1,000 people attended his funeral, which was held at the cemetery of the Bushey United Synagogue in Hertfordshire on Sunday.


Ας δούμε τον πρώτο υπογράφοντα της κορυφαίας μελέτης …

  • Garrett Hellenthal
1
ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΣ

Εδώ η διεύθυνσή του στο facebook

Πρέπει ήδη να νοιώθετε πως έχουμε να κάνουμε με μια πολύ σοβαρή μελέτη και σοβαρότατους επιστήμονες

Ας δούμε έναν ακόμη επιστήμονα τον Daniel Faloush….
1
ο δόκτωρ Δανιήλ Φαλούς σε ένα διάλειμα της μελέτης του για το dna….
και η διεύθυνση στο facebook  ΕΔΩ

όπως γίνεται κατανοήτο απο το όνομα μιλάμε για έναν ακόμα γνήσιο άγγλο και Ευρωπαίο και πάνω απο όλα 

 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ

Πιθανόν ο Ακινετοκούμπο , τον οποίο πρέπει να τους τον συστήσουμε για την επόμενη μελέτης τους στο…ελληνικό DNA να είναι περισσόετρο έλληνας απο ότι αυτοί Άγγλοι.

Να πούμε και άλλα για τα συμπεράσματά τους;;;

Θα μελετήσουμε τα της μελέτης τους και είμαστε σίγουροι ότι θα έχουν αποδείξει ότι το  DNA των ισραηλινών…προέρχεται κατευθείαν απο τον ΝΩΕ

Ενα είναι σίγουρο….εκεί στο ΕΘΝΟΣ …..μας περναν για πολύ χαιβάνια ….μα για πολύ…..
Στις φωτογραφίες που ακολουθούν εικονίζονται οι δύο κορυφαίοι έλληνες μελετητές που προαναφέραμε οι οποίοι έχτισαν μελέτες ετών και τεκμηρίωσαν την συνέχεια των ελληνων και την διαφορετικότητα τους.

1
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΥΛΙΑΝΟΣ


1 

Κωνσταντίνος Τριανταφυλλίδης
Ομότιμος καθηγητής Γενετικής και Γενετικής του Ανθρώπου του Τμήματος Βιολογίας του Τομέα Γενετικής, Ανάπτυξης και Μοριακής Βιολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης












5 σχόλια

  1. ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ Ν.ΔΟΥΛΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΟΥΣΤ ΖΩΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πατε να ρωτησεται τον ανθρωπο του σπυλαιου των πετραλωνων απο που καταγωμασται!!!!
    ειναι ο ποιο παλιος!!!!!!!!!!!!!!!
    178.000 χρονια π.χ. λεμαι τωρα!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΓΡΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΕΞ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χαρα στο κουραγιο αυτουνου που εψαξε και τους ξεβρακωσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.