Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΠΑΜ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ... ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ...!!!

Ο εναρκτήριος αγώνας με την Κολομβία είναι αυτός που έχει τραβήξει το ενδιαφέρων των Ελλήνων μέχρι στιγμής, όπως αναφέρει στην επίσημη ι...


Ο εναρκτήριος αγώνας με την Κολομβία είναι αυτός που έχει τραβήξει το ενδιαφέρων των Ελλήνων μέχρι στιγμής, όπως αναφέρει στην επίσημη ιστοσελίδα της η ΕΠΟ.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία από τη διαδικασία πώλησης εισιτηρίων σε Έλληνες φιλάθλους, ο συγκεκριμένος αγώνας παρουσιάζει τη μεγαλύτερη ζήτηση. Ακολουθεί η αναμέτρηση με την Ιαπωνία (19 Ιουνίου, Natal) και έπεται το παιχνίδι με την Ακτή Ελεφαντοστού (24 Ιουνίου, Fortaleza).

Κίνηση σημειώνεται και στους αγώνες των επόμενων φάσεων της διοργάνωσης, στους οποίους πιθανά θα συμμετάσχει η Εθνική Ομάδα. Τα περισσότερα εισιτήρια έχουν πουληθεί για τη φάση των «16» και για τον τελικό!

Υπενθυμίζεται ότι η διαδικασία πώληση των εισιτηρίων της Εθνικής Ομάδας βρίσκεται σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί, δεσμευτικά, στις 7 Φεβρουαρίου με βάση τις ισχύουσες προθεσμίες της FIFA.

.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.