Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΝ ΠΑΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ...

Το μεσημέρι η Αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή 10Χρυσαυγιτών που θέλησαν να κρεμάσουν πανό στην Εθνική Οδό. Όλα έγιναν περίπου στις ...


Το μεσημέρι η Αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή 10Χρυσαυγιτών που θέλησαν να κρεμάσουν πανό στην Εθνική Οδό.

Όλα έγιναν περίπου στις 13.00 όταν 10 μέλη της Χρυσής Αυγής θέλησαν να αναρτήσουν πανό σε γέφυρα της Εθνικής Οδού στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες στα πανό αυτά έγραφαν την αντίθεση τους για τις προφυλακίσεις των βουλευτών του κόμματος αλλά και του επικεφαλής Νίκου Μιχαλολιάκου.

Άνδρες της Αστυνομίας μόλις πληροφορήθηκαν το γεγονός έφτασαν στο σημείο και προχώρησαν στις προσαγωγές.

Χρυσή Αυγή: Η Χούντα Βενιζέλου – Σαμαρά βρίσκεται σε πλήρη πανικό

Από την ιστοσελίδα της η Χρυσή Αυγή αναφέρει για το γεγονός: Η Χούντα Βενιζέλου – Σαμαρά βρίσκεται σε πλήρη πανικό, αφού πλέον ακόμα και ένα… πανό της Χρυσής Αυγής, αρκεί για να τους προκαλέσει πανικό και να τους οδηγήσει σε παραλογισμούς.

Συναγωνιστές μας σήμερα πήγαν το πρωί να αναρτήσουν πανό στην πεζογέφυρα Ρενώ για τα αδέρφια μας, Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, καθώς για τους άδικα κρατούμενους Συναγωνιστές μας. Λίγη ώρα μετά πάνοπλοι αστυνομικοί, με εντολή του ΓΑΔΑρχη, προσήγαγαν και κρατούν ακόμα τους δώδεκα συναγωνιστές μας, προκειμένου να φιμώσουν την φωνή της Αλήθειας και να αποτρέψουν την πληροφόρηση του κόσμου σχετικά με τις παράνομες και αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις της Χούντας Βενιζέλου – Σαμαρά.

Θυμίζουμε ότι πριν μία ακριβώς εβδομάδα είχε γίνει ακριβώς το ίδιο όταν μέλη της Τ.Ο. Αργολίδας είχαν προσαχθεί επειδή και πάλι είχαν τολμήσει να αναρτήσουν πανό. Τότε με πρωτόγνωρη κινητοποίηση της αστυνομίας και με εντολή Εισαγγελέα κατέβηκε το πανό. Η συγκυβέρνηση του μνημονίου φαίνεται ότι βρίσκεται σε πλήρη παράκρουση, φτάνοντας μέχρι του σημείου να κυνηγάει… πανό, ενώ της διαφεύγει ο Ξηρός και άλλοι 29 δολοφόνοι – τρομοκράτες.

2 σχόλια

  1. ΘΑ ΤΑΡΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΓΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΟ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ - ΛΑΘΡΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΙΤΩΝ ΣΕ ΤΥΧΟΝ ΦΑΝΑΡΙΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙΣ ΚΟΥΦ@@Σ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΑΝΤΟ ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΑΡΙ@ΛΑΣ - ΔΕΝΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αμα κρεμάγαν πανό με καμιά πουτανα της αριστεράς και ευχαριστώ θα λέγαν οι πουσταράδες του δένδια και του σαμαρά...σκατα στην κυβέρνηση των πούστηδων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.