Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΝΤΡΑΚΟΜ Ο "ΚΡΟΚΟΥΣ" ΤΗΣ ΣΤΑΖΙ... Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ...

Ένας κύκλος 36 ετών έκλεισε για το Σωκράτη Κόκκαλη. Ο βασικός μέτοχος και τιμονιέρης της Ιντρακόμ επί πολλά έτη αποχώρησε από το ΔΣ του ...

Ένας κύκλος 36 ετών έκλεισε για το Σωκράτη Κόκκαλη.

Ο βασικός μέτοχος και τιμονιέρης της Ιντρακόμ επί πολλά έτη αποχώρησε από το ΔΣ του ομίλου και τη θέση του Προέδρου που κατείχε.

Νέος πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Intracom Holdings αναλαμβάνει ο επί πολλά χρόνια στενός του συνεργάτης Δημήτρης Κλώνης, ο οποίος αναλαμβάνει επίσης καθήκοντα προέδρου δ.σ. όλων των θυγατρικών εταιρειών του ομίλου Intracom Holdings (Intrakat, Hellas OnLine, Intrasoft International S.A., Intracom Defense Electronics), αξιώματα τα οποία κατείχε ο Σωκράτης Κόκκαλης.

Νέος ισχυρός όμως άνδρας της Ιντρακόμ είναι ο γιός του Σωκράτη Κόκκαλη Κωνσταντίνος ο οποίος ήδη έχει αναλάβει τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου. Πήρε προηγουμένως το βάφτισμα του πυρός έχοντας τη θέση του Αναπληρωτή Διευθύνοτνος Συμβούλου κάτω από τον πατέρα του. Ο Κωνσταντίνος Κόκκαλης μετά τις σπουδές του στις ΗΠΑ (κατέχει πτυχίο BSc in International Relations and Economics από το Πανεπιστήμιο της Βοστώνης και Executive Graduate Diploma in Finance από το Πανεπιστήμιο Κολούμπια) ξεκίνησε να εργάζεται το 2003 ως Business Development Executive στην Intracom Holdings. Με την εξαγορά της hellas online από την Intracom Holdings το 2006, ανέλαβε καθήκοντα Corporate Strategy Director. Από τον Αύγουστο του 2009 κατείχε τη θέση του αναπληρωτή διευθύνοντα συμβούλου στην Hellas Online και του μέλους του Δ.Σ. της Intracom Telecom.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.