Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΗΘΙΚΟΣ, ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΟΣ… «ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ» ΣΕ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΙΑΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ!

Νέα στοιχεία για τις «επενδυτικές» δραστηριότητες του γνωστού συριζαίου αρχισυνδικαλιστή της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, Ρίζου Ρίζου (συριζαίου από τα γ...


Νέα στοιχεία για τις «επενδυτικές» δραστηριότητες του γνωστού συριζαίου αρχισυνδικαλιστή της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, Ρίζου Ρίζου (συριζαίου από τα γεννοφάσκια του κι όχι κλεφτο-πασόκου εκ μεταγραφής…) έρχονται στη δημοσιότητα.    

Έτσι, σε επιχείρηση που είχε εμπλακεί δύο φορές κατά το πρόσφατο παρελθόν σε υπόθεση ξεπλύματος χρήματος από μεγάλο κύκλωμα σωματεμπορίας, επένδυε τα χρήματα του ο αρχισυνδικαλιστής της ΔΕΗ! Επιπλέον, φέρεται μέσω μίας στενής (στενότερης δε γίνεται…) συγγενούς του, να έχει αποκτήσει το 2013 μερίδια από αρτοποιεία που ανήκουν σε αλυσίδα καταστημάτων που θεωρείται ότι χρησιμοποιούντο ως «πλυντήριο» ενός πολυεθνικού κυκλώματος σωματεμπορίας, που έχει εκμεταλλευθεί εκατοντάδες αλλοδαπές κοπέλες!

Επίσης, ερευνάται και η προέλευση των χρημάτων και η σχέση τους με υπόθεση απάτης μελών της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, με την χρηματοδότηση υπερτιμολογημένων εκδηλώσεων των συνδικαλιστικών οργανώσεων.

Και βέβαια, ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει μόκο για όλα αυτά και μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ και τα (κομμουνιστοκρατούμενα) ΜΜΕ της διαπλεκόμενης πλουτοκρατίας, που εδώ και 23 χρόνια μας μιλάνε για το… «ήθος της αριστεράς». Γιατί άραγε;

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.