Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΙ... ΛΑΓΟΥΔΑΚΙ Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!! ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ;;; ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ!!!

Ο Γιώργος Κοζακίδης ήταν ο πρώτος πολιτευτής της Θεσσαλονίκης που ανακοίνωσε επίσημα την πρόθεσή του να διεκδικήσει της ψήφο των Θεσσαλονι...

Ο Γιώργος Κοζακίδης ήταν ο πρώτος πολιτευτής της Θεσσαλονίκης που ανακοίνωσε επίσημα την πρόθεσή του να διεκδικήσει της ψήφο των Θεσσαλονικέων στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Το όνομα της παράταξης του Γιώργου Κοζακίδη είναι: «Όμορφη ΘεσσαλοΝΙΚΗ». Ο ίδιος καθημερινά συνομιλεί με δεκάδες πολίτες μέσω των προφίλ του στο facebook ανταλλάσσοντας απόψεις για ζητήματα που αφορούν την πόλη.

Ο κ. Κοζακίδης σταδιακά ανακοινώνει ονόματα των υποψηφίων που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της παράταξής του. Πριν από δύο ημέρες ανακοίνωσε ότι στην προσπάθεια για τη διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου της Θεσσαλονίκης θα έχει στο πλευρό του ως υποψήφια δημοτική σύμβουλο την Κατερίνα Λάτση. Δημοσίευσε μάλιστα στο page της παράταξής του στο facebook κάποιες φωτογραφίες της νεαρής υποψήφιας.

Πρόκειται για μία ιδιαίτερα εντυπωσιακή φυσιογνωμία που ακόμη και ο πιο ουδέτερος παρατηρητής δεν μπορεί να μείνει ασυγκίνητος μπροστά στα κάλλη της και την ομορφιά της. Το σίγουρο είναι ότι η συγκεκριμένη υποψηφιότητα θα προκαλέσει ποικίλα σχόλια.

πηγη pestanea

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.