Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σ'ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ Ο ΡΟΥΒΑΣ, ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΥΕΛΟΥ ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΕΪΚΟΥ & ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΟΤΗΣ!... ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ, ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΡΟΥΦΙΞΟΥΝ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ; ΟΥΣΤ!

Ακόμα μία φορά έδειξε έμπρακτα την ευαίσθητη πλευρά του ο Σάκης Ρουβάς, που έγινε ο πρώτος δότης στην Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των...



Ακόμα μία φορά έδειξε έμπρακτα την ευαίσθητη πλευρά του ο Σάκης Ρουβάς, που έγινε ο πρώτος δότης στην Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών «Όραμα Ελπίδας».


Την επίσημη λειτουργία της Τράπεζας κήρυξε η πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη, παρουσία του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη και του γνωστού καρδιοχειρουργού, Μαγκντί Γιακούμπ.

«Με λίγο από τον χρόνο μας και μία πάρα πολύ απλή διαδικασία, μπορούμε όλοι να δώσουμε ελπίδα και ζωή», ανέφερε στην τελετή ο τραγουδιστής.

Εκτός από την παρουσία του στην τελετή και τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη σχετική καμπάνια, οΣάκης Ρουβάς έγινε δότης και, μέσω των social media, κάλεσε τον κόσμο να ακολουθήσει το παράδειγμά του, κάνοντας ένα δώρο ζωής σε μικρούς και μεγάλους ασθενείς, που αναγκάζονται να παλέψουν με σοβαρότατα αιματολογικά νοσήματα, όπως η λευχαιμία.


«Σήμερα έγινα δότης στην Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών "Όραμα Ελπίδας". Πρέπει να γίνουμε χιλιάδες!», έγραψε ο Σάκης στα social media, «ανεβάζοντας» φωτογραφία με την σχετική αίτηση που συμπλήρωσε.

Οι διαδικτυακοί φίλοι του τραγουδιστή επικρότησαν την κίνηση ανθρωπιάς, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που του ζήτησαν περισσότερες πληροφορίες προκειμένου να γίνουν δότες.

Δότης μυελού των οστών μπορεί να γίνει ο καθένας, ηλικίας 18 - 45. Για την λήψη του μοσχεύματος, όταν βρεθεί ότι είναι συμβατός δότης, θα απαιτηθούν μόνο δύο με τρεις ώρες και, αμέσως μετά, ο εθελοντής είναι ελεύθερος να επιστρέψει στην καθημερινή του ζωή.



FREEGOSSIP


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.