Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ... ΟΤΑΝ ΤΟ 2009 ΕΒΓΑΖΕ ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΡΟ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΤΟ "ΡΕΣΑΛΤΟ"!!!

ΑΡΧΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2009 ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ, ΚΑΝΕΙ ΝΤΟΥ ΣΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ, ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ "...


ΑΡΧΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2009 ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ, ΚΑΝΕΙ ΝΤΟΥ ΣΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ, ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ "ΡΕΣΑΛΤΟ". ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ...
Από την έφοδο στο αυτοδιαχειριζόμενο στέκι «Ρεσάλτο» συνελήφθησαν 22 άτομα. Είκοσι ένας Ελληνες και μία Ισπανίδα, κατηγορούμενοι για παραβίαση του νόμου περί όπλων και εκρηκτικών. Και από το υπό κατάληψη Δημαρχείο Κερατσινίου 42 άτομα (ανάμεσά τους ένας ανήλικος Ελληνας, μία Ισπανίδα και ένας Αλβανός) κατηγορούμενοι για φθορές. Η έφοδος της Αστυνομίας στο αυτοδιαχειριζόμενο στέκι «Ρεσάλτο», που βρίσκεται στη διασταύρωση της λεωφόρου Δημοκρατίας με την οδό Ερμού, έγινε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα, παρουσία εισαγγελέα. Η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε, αρχικά, ότι έκανε 22 προσαγωγές και πως μέσα στο στέκι βρέθηκαν: 200 άδεια μπουκάλια, δύο σφυριά, τρεις βαριοπούλες, δύο καλέμια, δύο μπιτόνια με εύφλεκτο υγρό, επτά κοντάρια, τρία κράνη, έξι αντιασφυξιογόνες μάσκες και ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, τον οποίον, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι προσαχθέντες προσπάθησαν να καταστρέψουν. Αργότερα ανακοίνωσε ότι βρέθηκαν ακόμη: επτά αντιασφυξιογόνες μάσκες και μια χειροβομβίδα κρότου-λάμψης.

ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ... ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΒΓΑΛΕ ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΟΤΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ:



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.