Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΗ ΝOY-ΔΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗ «ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ»

Γράφει ο Ευάγγελος Καρακώστας. Ιδιαίτερα ενοχλημένη εμφανίζεται η Χούντα Σαμαρά από την τεράστια απήχηση της συνέντευξης του Αρχηγού του Λ...


Γράφει ο Ευάγγελος Καρακώστας.

Ιδιαίτερα ενοχλημένη εμφανίζεται η Χούντα Σαμαρά από την τεράστια απήχηση της συνέντευξης του Αρχηγού του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή στη «Φωνή της Ρωσίας». Τα ανδρείκελα του αμερικανοσιωνισμού, δια των δημοσιογραφικών τους φερέφωνων, επιδίδονται σε ντελίριο αμερικανοπαράκρουσης ισχυριζόμενα πως ισχυροί επιχειρηματικοί κύκλοι της Ρωσίας με «άκρες» στο Κρεμλίνο, επενδύουν στη Χρυσή Αυγή.

«Στις 28/11/2013, είχαν δημοσιευθεί δηλώσεις του Κασιδιάρη στη θεωρούμενη ως σημαντική οικονομική εφημερίδα της Ρωσίας, «РБК». Τώρα, δίνει συνέντευξη στη «Φωνή της Ρωσίας», ο προφυλακισμένος αρχηγός της ΧΑ, Ν.Μιχαλολιάκος» γράφουν οι κονδυλοφόροι της πατριδοκάπηλης ΝΔ, ενοχλημένοι προφανώς από το γεγονός πως ένα ρωσικό μέσο ενημέρωσης έσπασε τη συνωμοσία σιωπής που έχει επιβάλλει η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά στα εγχώρια ελεγχόμενα μέσα μαζικής εξαπάτησης. Η ενόχλησή τους μάλιστα, εντείνεται διότι όπως οι ίδιοι εξηγούν «στην περίπτωση της «Φωνής της Ρωσίας», τα πράγματα ίσως είναι χειρότερα, δεδομένου ότι πρόκειται για έναν κρατικό οργανισμό»!

Τί κρίμα λοιπόν, που ένα κρατικό ρωσικό ραδιόφωνο πήρε συνέντευξη από τον πολιτικά διωκόμενο από το Καθεστώς της κλεπτοκρατίας Αρχηγό του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, αντί να αναπαράγει τις αθλιότητες της Χούντας του μνημονίου και τις φαιδρότητες και συκοφαντίες των μαρξιστών της πολιτικής και της δημοσιογραφίας, όπως πράττουν τα «έγκυρα» και «αντικειμενικά» μέσα ενημέρωσης της Δύσης…

Και πως ερμηνεύουν οι κράχτες της ψοφοδεξιάς την απόφαση της «Φωνής της Ρωσίας» να λάβει και να δημοσιεύσει την συνέντευξη του Αρχηγού του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, ο οποίος έχει προφυλακιστεί αντισυνταγματικά και παράνομα κατόπιν εντολών των σιωνιστικών ΗΠΑ στον θλιβερό Σαμαρά και τη συμμορία του; Απολαύστε το επίπεδο της δημοσιογραφίας τους: «όμως, έχουμε  επισημάνει ξανά: όποιος γνωρίζει το απίστευτο μέγεθος της διαπλοκής των ρωσικών ΜΜΕ -είτε ιδιωτικών, είτε πολύ περισσότερο των κρατικών- με επιχειρηματικούς, πολιτικούς, Εκκλησιαστικούς κύκλους, και παράγοντες κάποιων δήθεν ΜΚΟ, ξέρουν ότι τίποτε από όσα δημοσιεύονται σε αυτά δεν είναι «αθώο». Γνωρίζουν επίσης, ότι πολλά από τα δημοσιεύματα που γίνονται εκεί, είναι «πληρωμένες καταχωρήσεις» από διαπλεκόμενους ρωσικούς επιχειρηματικούς-πολιτικούς κύκλους, ή άλλα κομμάτια της εκεί εξουσίας».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

--------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.