Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΑΜΗΛΙΑΣΗ: ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΒΕΤΕ ΜΑΓΚΑΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ – ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΝΑ ΞΕΠΑΓΙΑΣΕΤΕ!

Δε φτάνει που οι πολιτικάντηδες με την καταστρεπτική πολιτική τους (και) στο θέμα του πετρελαίου θέρμανσης δολοφονούν το λαό μας που ψάχνει...

Δε φτάνει που οι πολιτικάντηδες με την καταστρεπτική πολιτική τους (και) στο θέμα του πετρελαίου θέρμανσης δολοφονούν το λαό μας που ψάχνει τρόπο να ζεστάνει το κοκαλάκι του με τα κατοχικά μαγκάλια, αλλά έχουν το θράσος και προκαλούν κι από πάνω. Έτσι, ο γραφικός βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ, Μ. Ταμήλος, μιλώντας στο Radio 1d, κατηγόρησε τα θύματα ότι δεν δείχνουν υπευθυνότητα, και δεν είναι σωστά ενημερωμένοι! Δείτε δηλώσεις:

“Είναι άδικο ότι συμβαίνει στην ελληνική κοινωνία να τα ρίχνουμε στην κυβέρνηση. Δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ η κυβέρνηση στην Αθήνα να λύσει το πρόβλημα μιας οικογένειας που μένει στην επαρχία. Οι πολίτες δεν μπορούν να ενημερωθούν σωστά για το γεγονός ότι το να ανάβεις μαγκάλια στο σπίτι σου είναι επικίνδυνο; Η ατομική υπευθυνότητα είναι πολύ σημαντική υπόθεση.

Είναι αυτό που λέμε «και κερατάδες και ζημιωμένοι»! Αλλά που θα πάει, θα ’ρθουν οι εκλογές και ο χειμαζόμενος και υβριζόμενος κοσμάκης θα πάρει την εκδίκησή του! 

1 σχόλιο

  1. ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ Η ΣΡΙ ΛΑΝΚΑ, ΤΕΩΣ ΚΕ'Υ'ΛΑΝΗ, ΤΑΡΑΣΣΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΙΝ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ "ΤΙΓΡΕΙΣ ΤΑΜΙΛ" ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΗΛΘΕΝ Η ΩΡΑ ΟΠΩΣ Η ΕΛΛΑΣ ΤΑΡΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥ "ΟΦΕΩΣ ΤΑΜΗΛ(ΟΥ)"(!!!!). ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΘΗΣΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΚ ΤΟ 2.003Μ.Α.Χ.Χ. ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟΝ "ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ", ΕΝΩ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΑΠΟ ΤΟΥ 1.974Μ.Α.Χ.Χ. ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟΝ "ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΚΑΙ ΔΕΟΣ". ΥΛΗ ΓΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ. ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.