Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ - ΜΑΤΘΑΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ: "ΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ"

Αρτέμης Ματθαιόπουλος τόνισε αρχικά ότι τα νομοθετήματα της μνημονιακής συγκυβέρνησης είναι άδικα και αντισυνταγματικά . Τα αντεθνικά και α...


Αρτέμης Ματθαιόπουλος τόνισε αρχικά ότι τα νομοθετήματα της μνημονιακής συγκυβέρνησης είναι άδικα και αντισυνταγματικά. Τα αντεθνικά και αντικοινωνικά νομοσχέδια γράφονται σύμφωνα με τις επιταγές της τρόικας, αγνοώντας παντελώς την ζοφερή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ελληνικός λαός.

Επισήμανε επίσης την πάγια μεθόδευση της κυβέρνησης να εισάγει στα νομοσχέδια τροπολογίες άσχετες με το περιεχόμενο των νομοθετημάτων. Η Χρυσή Αυγή τόνισε πως το εν λόγω νομοσχέδιο φορολογεί βάναυσα και δίχως κριτήρια την ιδιοκτησία των Ελλήνων, πλήττοντας ακόμα και το συνταγματικό δικαίωμα στην στέγαση. Η φορολόγηση της ιδιοκτησίας γίνεται χωρίς να λαμβάνεται υπόψη, αν τα εν λόγω ακίνητα επιφέρουν κάποιο έσοδο.

Ο Συναγωνιστής τόνισε για ακόμη μια φορά τον εμπαιγμό της κυβέρνησης που βάφτισε το χαράτσι ενιαίο φόρο ιδιοκτησίας ακινήτων. Οι υποτακτικοί των διεθνών τοκογλύφων νομοθετούν υπέρ των τραπεζών και των μεγαλοκαναλαρχών που βρίζουν από τα ΜΜΕ συνεχώς την Χρυσή Αυγή και εις βάρος των Ελλήνων. Το τραπεζικό σύστημα είναι πρόχειρο, σκάρτο και ανθελληνικό.
Η Χρυσή Αυγή θα καταψηφίσει ακόμα ένα νομοσχέδιο που σκοπεύει στην αφαίμαξη των Ελλήνων. Με την ψήφιση αυτού του μνημονιακού νομοσχεδίου θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου, γιατί τα όρια ανοχής της Ελληνικής κοινωνίας έχουν ξεπεραστεί προ πολλού!



--------------------------

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ... Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.