Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΕ ΙΑΠΩΝΙΑ... ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ...

Από την πόλη Μπέλο Οριζόντε θα ξεκινήσει στις 14 Ιουνίου κόντρα στην Ιαπωνία η προσπάθεια της Εθνικής Ελλάδος στο Μουντιάλ της Βραζιλίας...


Από την πόλη Μπέλο Οριζόντε θα ξεκινήσει στις 14 Ιουνίου κόντρα στην Ιαπωνία η προσπάθεια της Εθνικής Ελλάδος στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Το Εστάντιο Μινεϊράο έδρα της Ατλέτικο Μινέιρο και της Κρουζέιρο εγκαινιάστηκε στις 5 Δεκεμβρίου 1965, και για τις ανάγκες του Μουντιάλ έγινε πλήρης ανακατασκευή με τη χωρητικότητα του να φτάνει στις 62.547 θέσεις. Στο ίδιο γήπεδο θα πραγματοποιηθεί και ένα ματς της επόμενης φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Πέντε ημέρες μετά, στις 19 Ιουνίου, η Ελλάδα θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Ιαπωνία στο Αρένα ντας Ντούνας του Νατάλ, που χτίστηκε το 1972 και θα φιλοξενήσει τέσσερις αγώνες του Μουντιάλ. Η ανακατασκευή του διήρκεσε τρία χρόνια και το κόστος της κατασκευής του 400 εκ. δολάρια. Η χωρητικότητά του είναι 45.000 θέσεις και αυτό που το χαρακτηρίζει είναι η κυματιστή δομή του το οποίο το κάνει να μοιάζει με αμμόλοφους.

Οι αγώνες του ομίλου για την εθνική θα ολοκληρωθούν στις 24 Ιουνίου με αντίπαλο την Ακτή Ελεφαντοστού στο Εστάντιο Καστέλαο της Φορταλέζα, το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον δεύτερο αγώνα της Εθνικής Βραζιλίας στην φάση των ομίλων του Μουντιάλ.

Το Στάδιο κτίστηκε το 1973 και σχεδιάστηκε εκ νέου για το Μουντιάλ. Το έργο της ανακατασκευής περιλαμβάνει την προσθήκη μεγαλύτερου σκεπάστρου και την κατασκευή του υπόγειου χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων με 4.200 θέσεις.

Το γήπεδο έκλεισε στις 31 Μαρτίου 2011, για το έργο της ανακατασκευής και άνοιξε ξανά τις πύλες του τον Δεκέμβριο του 2012. Έχει χωρητικότητα 67.037 θέσεις και θα φιλοξενήσει έξι αγώνες της διοργάνωσης.protothema.gr

2 σχόλια

  1. mpelo ORIZONTE ,omorfoi, kaloi Orizwntes legete h polis---Orizwn Ellhnikh leksh opote ..kala ksekiname!!!pws ksefuge tou stoxou h Ellhnikh Onomasia ths polis?
    G Amelethtos (Bizantinos)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από την πόλη Μπέλο Οριζόντε θα ξεκινήσει στις 14 Ιουνίου κόντρα στην Ιαπωνία η προσπάθεια της Εθνικής Ελλάδος στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.Την14 Ιουνίου 2014: Κολομβία-Ελλάδα κε όχι την ιαπωνία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.