Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΗΔΕΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΔΗΛΩΣΕ Η ΣΥΡΙΖΑΙΑ ΤΖΕΝΗ ΒΑΜΒΑΚΑ... ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ!!! ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ!!!

«Λευκό» -στην κυριολεξία- πόθεν έσχες παρέδωσε η βουλευτής Β' Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ, κυρία Τζένη Βαμβακά, η οποία, με βάση τη δήλωσή της,...

«Λευκό» -στην κυριολεξία- πόθεν έσχες παρέδωσε η βουλευτής Β' Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ, κυρία Τζένη Βαμβακά, η οποία, με βάση τη δήλωσή της, δεν διαθέτει το παραμικρό περιουσιακό στοιχείο, ούτε καν ένα ευρώ.

Όπως προκύπτει, η προερχόμενη από το ΔΗΚΚΙ παιδοψυχολόγος, εκτός της αναγραφής του ονόματός της και ενός μηδενικού στη στήλη των εισοδημάτων, έχει αφήσει και τις 15 σελίδες της δήλωσής της εντελώς λευκές.

Αν δεν έχει βάλει το χέρι του ο δαίμων του τυπογραφείου της Βουλής, τότε η οικονομική κατάσταση της εκπροσώπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης απεικονίζει μια οριακή για την ανθρώπινη επιβίωση οικονομική κατάσταση.

http://www.protothema.gr/

4 σχόλια

  1. MPORI NA GIRISI ME TIN GOULIA MIA TSONDA,TRITOKOZMIKIA VEVEA.ME ARAPIDES STO TAMTOUM,THA APOKTISI KAPIA ESODA????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΕΙΝΑΙ;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΠΩΠΩΠΩ ΚΑΚΑΣΧΗΜΗ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΝ ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΩΣ GAY ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.