Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΔΙΑΛΥΟΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΝΑΓΩΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΘΡΟΝΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου. Το ότι είναι τελειωμένοι και πελαγοδρομούν μέσα σε μια πολιτική τρικυμία χωρίς πορεία, πρακτικές ...

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου.


Το ότι είναι τελειωμένοι και πελαγοδρομούν μέσα σε μια πολιτική τρικυμία χωρίς πορεία, πρακτικές και στόχους, όπως επίσης το ότι παραπαίουν σε ένα αγωνιώδες ιδεολογικό κομφούζιο, το γνωρίζαμε πάρα πολύ καρό. 
Το ότι υπάρχει όμως κίνδυνος διαλυόμενοι να συμπλακούν μεταξύ τους σε χειροδικείες και ξυλοδαρμούς, αυτό το διαπιστώσαμε στην τελευταία συνεδρίαση της κεντρικής πολιτικής επιτροπής. Και φυσικά αναφερόμαστε στο από-κομμα που ονομάζεται ΠΑΣΟΚ (ακόμη).

Κατ’ αρχάς ο συνταγματολόγος Ευάγγελος στην ομιλία του κατηγόρησε την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ για εκφασισμό και εκτσογλανισμό της κοινωνίας και φυσικά δεν διαφωνούμε καθόλου μαζί του, φυσικά για άλλους λόγους, αλλά πλέον διαπιστώνουμε τον άκρατο πανικό του κυρίου Βενιζέλου στην προσπάθεια του να αποπροσανατολίσει τους ίδιους  τους ιδεολογικούς του συντρόφους από το μείζον θέμα, στρέφοντας την προσοχή τους σε εξωτερικούς εχθρούς και κινδύνους.

Ποιό είναι αλήθεια το μείζον θέμα θα το πούμε κατόπιν.

Επίσης οι πραιτοριανοί του Ευάγγελου δεν παρέλειψαν να καταγγείλουν τον απόντα (αλήθεια πότε ήταν παρών, από τότε που πρωτοπαρουσιάστηκε στην πολιτική σκηνή του Τόπου;) κύριο Παπανδρέου, για την οικονομική διαχείριση του ΠΑΣΟΚ.

Συνέχεια απετέλεσε η έκρηξη και η αποχώρηση του υπερήφανου για την ανέγερση του μουσουλμανικού τεμένους, υπουργού ελέω Αντωνάκη κυρίου Χρυσοχοϊδη, όταν εκλήθη από το προεδρείο να συντομεύσει την ομιλία του.
Για να μην μακρηγορούμε, κατόπιν ο κύριος Σαλαγιάννης κατηγόρησε την προηγούμενη κομματική προεδρία για την δημιουργία της μαύρης τρύπας των 2 εκατομμυρίων ευρώ στον οικονομικό προϋπολογισμό του κόμματος, ενώ όταν ο κύριος Σαχινίδης επισήμανε, ότι το κόμμα κινδυνεύει να απορροφηθεί από την Νέα Δημοκρατία, εισέπραξε την λεκτική επίθεση από τον “πραιτοριανό” του Ευάγγελου κύριο Ζαφειρόπουλο που τον χαρακτήρισε ως υπηρέτη του Παπακωνσταντίνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.