Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΑΣ ΦΑΣΙΣΤΑΚΟ... ΑΛΛΑ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ...

o-klooun.com_ Παρακολουθώ από χθες την επίθεση που δεχόμαστε από "αντιφασιστικούς" και αναρχοαριστερούς κύκλους για το άρθρο του...


o-klooun.com_ Παρακολουθώ από χθες την επίθεση που δεχόμαστε από "αντιφασιστικούς" και αναρχοαριστερούς κύκλους για το άρθρο του άλλου μου μισού εδώ στον Κλόουν του Άντη Ζέρβα, που είπε τα αυτονόητα (εδώ), ότι πρώτα σαν φιλελεύθεροι ασφαλώς και στηρίζουμε το αίτημα του Σάββα Ξηρού για αποφυλάκιση από την στιγμή που συντρέχουν οι λόγοι, αλλά και από την άλλη έβαλε τα πράγματα σε μια τάξη, για το τι ήτανε και ο Σάββας Ξηρός και η τρομοκρατική εγκληματική οργάνωση της 17 Νοέμβρη και σκέφτηκα ότι ήρθε η ώρα να πω και εγώ πως αντιλαμβάνομαι τα πράγματα έξω από τα δόντια.

Ας ξεκινήσουμε με το να προσδιορίσουμε τι ακριβώς είναι ο φασισμός. Φασισμός λοιπόν είναι να θέλω να επιβάλω διά της βίας της δικές μου απόψεις και ιδεολογίες στους άλλους. Φασισμός είναι να θέλω να φιμώσω διά της βίας και με απειλές την ελευθερία έκφρασης του άλλου. Φασισμός είναι επίσης όταν δεν σέβομαι τους νόμους μια έννομης πολιτείας εις βάρος κάποιου άλλου. Φασισμός με λίγα λόγια είναι να θέλω να καταπατήσω τα δικαιώματα του άλλου.

Και να αρχίσουμε το ξεμπρόστιασμα σιγά σιγά των δήθεν αντιφασιστών, των δήθεν επαναστατών που τάχα μου θέλουν να επαναφέρουν την δημοκρατία στην χώρα που βρίσκεται σε καθεστώς χούντας κατά την άποψή τους.

Την στιγμή λοιπόν που όλοι οι αυθεντικοί φιλελεύθεροι στηρίζουμε τα δικαιώματα του Σάββα Ξηρού για την αποφυλάκισή του, όπως ακριβώς κάναμε και με την περίπτωση του Σακκά, αρχίσαμε να δεχόμαστε απειλές και διαδικτυακές επιθέσεις από ομάδες που λειτουργούν ακριβώς όπως τα τάγματα εφόδου των νεοναζί (πέφτει το σύρμα, μαζεύονται και επιτίθονται κατά ομάδες) και αυτό γιατί τολμήσαμε να κάνουμε κριτική σε μια εγκληματική τρομοκρατική οργάνωση και έναν τελεσίδικα καταδικασμένο για τρομοκρατία και άλλες εγκληματικές πράξεις.

Δηλαδή εμείς σεβόμαστε όλα τα ανθρώπινα δικαιώματα και τα υποστηρίζουμε ακόμα και εάν πρόκειται για τρομοκράτες, είτε για υπόπτους για τρομοκρατία (περίπτωση Σακκά), αλλα εσείς δεν σέβεστε το δικαίωμα της ελευθερίας έκφρασής μας, γι' αυτό και φασιστικά με διαφορους τρόπους προσπαθήσατε να μας το στερήσετε και να μας φιμώσετε.

Κατηγορείτε τους νεοναζί για βία και φασισμό, όταν με τα ίδια ακριβώς επιχειρήματα των νεοναζί, προσπαθείτε να δικαιολογήσετε την "καλή" δική σας βία. Για εσάς υπάρχει καλή και κακή βία, ανάλογα με το πως σας βολεύει. Όταν σας ασκούν βία είναι κακή, όταν όμως εσείς ασκείτε βία είναι καλή βία. Καλά τα λέω φασιστάκο;

Υπερασπίζεστε τα δικαιώματα του Σακκά και συμφωνούμε ασφαλώς εδώ, ότι δεν μπορείς να αποκαλείς εγκληματία και τρομοκράτη, ούτε να καταπατάς τα δικαιώματα σε κάποιον που δεν έχει δικαστεί, αλλά από την άλλη υπερασπίζεστε τις πρακτικές της 17 Νοέμβρη και άλλων τρομοκρατικών και εγκληματικών οργανώσεων να αποφασίζουν χωρίς δίκες ποιος είναι ένοχος και να τον εκτελούν. Σωστά τα λέω φασιστάκο;

Όταν πρόκειται για κάποιον δικό σου απαιτείς να υπάρχει δικαστική απόφαση για να μπορούμε να τον χαρακτηρίσουμε τρομοκράτη και εγκληματία και σωστά. Όταν πρόκειται όμως για άλλους, παίρνεις τον νόμο στα χερια σου. Πόσο υποκριτής είσαι τελικά φασιστάκο;

Έχεις κάνει σημαία τα ανθρώπινα δικαιώματα, αλλά στην ουσία είσαι ο πρώτος που τα κουρελιάζει, είσαι ο φασίστας που δεν σέβεται το πιο βασικό ανθρώπινο δικαίωμα, το δικαίωμα στην ζωή και μετά το δικαίωμα όλων των κατηγορουμενων για μια τίμια δίκη.

Υπερασπίζεσαι τους εγκληματίες τρομοκράτες εκτελεστές και τις πρακτικές τους, που μόνοι τους δικάζουν, μόνοι τους αποφασίζουν την καταδίκη και μόνοι τους την εκτελούν. Και έχεις το θράσος εσύ, που δεν διαφέρεις σε τίποτα με τους νεοναζί, να μιλάς για ανθρώπινα δικαιώματα. Έτσι φασιστάκο;

Φασιστάκο άκου κάτι, η αντίληψη σου τα ανθρώπινα δικαιώματα, την δημοκρατία την τήρηση των νομων, είναι καθαρά φασιστική, όταν πρόκειται για σένα έχεις δικαιώματα, αλλα όταν πρόκειται για τους άλλους όχι μονο δεν έχουνε αλλά επιτίθεσαι φασιστικά να τα καταπατήσεις.

Καταγγέλλεις την αστυνομική βία φασιστάκο, όπως και εμείς άλλωστε, αλλά εσύ ασκείς επιθετική (και όχι αμυντική) βία, κάτι που δεν κάνουμε εμείς, δεν είναι ούτε στις αρχές μας ούτε στην ηθική μας, ούτε στον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε την δημοκρατία.

Και για να κλείσουμε, ότι γινόμαστε στόχος νεοναζί και αναρχοαριστερών ομάδων, αυτό μόνο τιμή μας μπορεί να είναι και να σημαίνει ότι κάνουμε την δουλειά μας σωστά.

Εσύ συνέχισε φασιστάκο να παριστάνεις τον αντιφασίστα και τον επαναστάτη, άλλωστε όλοι οι φασίστες το πρώτο πράγμα που έχουν ανάγκη είναι να δημιουργούν ψυχολογικά άλλοθι για να δικαιολογήσουν την βία, την απανθρωπιά, τον φασισμό, το μίσος και την αρρώστια που κρύβουν στο μυαλό και την ψυχή τους.

Όμως εγώ και ευτυχώς το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας γνωρίζουμε, δεν είσαι αντιφασίστας φασιστάκο, αλλά ο ίδιος ο φασισμός...

--------------------------

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ... Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.