Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΛΕΦΤΟ-ΠΑΣΟΚ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟΝ… ΝΤΟΥΤΣΕ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ… ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Σε φάση οριστικής διάλυσης βρίσκεται πλέον το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, γεγονός που μπορεί να σημάνει την πρόωρη πτώση της συγκυβέρνησης του φον Αν...


Σε φάση οριστικής διάλυσης βρίσκεται πλέον το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, γεγονός που μπορεί να σημάνει την πρόωρη πτώση της συγκυβέρνησης του φον Αντωνάκη.

Έτσι, μετά τα 11 μέλη της Κ.Ε. του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, που ζήτησαν έκτακτη σύγκλιση της Κεντρικής Επιτροπής, ήρθε και το Μανιφέστο της Κίνησης των 75, οι οποίοι αμφισβητούν τη σύμπραξη με τον φον Αντωνάκη, άρα και τον μέγα πασοκάρχη Ευάγγελο, που την κάνει πράξη. Ιδού ένα μικρό μέρος της ανακοίνωσής τους:

 «Η χώρα θα μπορούσε να συνεχίσει με οικουμενική κυβέρνηση ή με το ΠΑΣΟΚ να παρέχει απλώς κοινοβουλευτική ψήφο εμπιστοσύνης, υπό συγκεκριμένους όρους και εγγυήσεις, βάζοντας διαφανείς, πράσινες γραμμές προγραμματικής συνεργασίας. Η είσοδος, άλλωστε, του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση Σαμαρά, χωρίς πρώτα να έχουν συμφωνηθεί οι προϋποθέσεις και οι όροι αυτής της συμφωνίας, τραυματίζει την αξιοπιστία αυτής της συγκατοίκησης. Δεν ανήκει στην προοδευτική αντίληψη η πρακτική, πρώτα να μοιράζονται οι καρέκλες και μετά να συμφωνούνται οι πολιτικές. Οι δημοκρατικοί πολίτες αντιδρούν στην ταύτιση Νέας Δημοκρατίας – ΠΑΣΟΚ, γιατί έχουν το ένστικτο της ανάγκης αναγέννησης της δημοκρατικής παράταξης. Απαιτούν, επίσης, να υπάρξει ιδεολογικό και πολιτικό πρόσημο διαφοροποίησης από τη Δεξιά, στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση. Όσοι ονειρεύονται μία στρατηγική παγίωσης της συνεργασίας με τη Δεξιά, λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο».

Είναι προφανές, πως το βαθύ ΠΑΣΟΚ έχει μυριστεί πως έρχεται το τέλος και στρίβει το τιμόνι προς τη μεριά του ΣΥΡΙΖΑ, για να διασωθεί πολιτικά, να μπει «τσόντα» στην επόμενη συγκυβέρνηση και να συνεχίσει τη… μάσα. Βέβαια, για να γίνει η… μεγάλη στροφή, πρέπει να θυσιαστεί ο… Ντούτσε, ο οποίος είναι πλέον ταυτισμένος με τον φον Αντωνάκη και τη συγκυβέρνηση.

2 σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.