Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΛΑΘΡΟ-ΚΑΜΙΝΗΣ ΔΕΧΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΑΚΡΟΑΣΗ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΛΟΥΚΜΑΝ ΣΑΧΖΑΤ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ!..

ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΝΟ ΣΤΑ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ... ΤΑ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΤΑ ΧΑΜΙΝΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΑΛΛΑ Ε...


ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΝΟ ΣΤΑ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ... ΤΑ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΤΑ ΧΑΜΙΝΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΑΕΙ...

Η φωτογραφία είναι από το τουϊτερ και περιγράφεται ως Συνάντηση του δημάρχου Αθηναίων με τους γονείς του δολοφονημένου Λουκμάν Σαχζάτ"

6 σχόλια

  1. Στον τάφο να πάτε σιχαμένα σκουλήκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. AX MORH KAKASXHMH ADERFH POSO THA SE PIGENE ENAS PAKISTANIKOS FERETZES.POU THA PAS NA KRYFTHS SYXAMA??????????????????????????????????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κοιτάξτε το ύφος της μοιρολογίστρας από αριστερά! Σίγουρα αυτός τους έφερε εδώ. Ο προστάτης των Πακιστανών. Φάτσα μαλάκα,που ποτέ δεν σταύρωνε γκόμενα στο σχολείο και δεν τον παίζανε ποτέ οι συμμαθητές του.
    Αλλαχού Ακμπάρ! Αυτούς μας προορίζουν γιά μελλοντικούς Ελληνες. Θα είναι οι αντικαταστάτες μας. Γιά να ικανοποιηθούν κάτι εξαμβλώματα σαν τους παραπάνω ανώμαλους και τα μικρόβια τους ιούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είπαμε!!! όταν οι εθνοπροδότες δεν έχουν "θύματα" για να δικαιολογήσουν την θλιβερή ύπαρξή τους, τα κατασκευάζουν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα καλέσει , αυτός ο τύπος, και τους γονείς του 28χρονου αστυνομικού;
    Τι δε βλέπουν οι Αθηναίοι;

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.