Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ "ΟΧΙ" ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ "ΠΑΡΩΝ"... ΜΕ 241 "ΝΑΙ" ΠΕΡΑΣΕ Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΧΡΗΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ... Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ....

Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία για την αναστολή της χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής. Συνολικά ψήφισαν 272 βουλευτές. Υπέρ της αναστολής ψήφισα...


Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία για την αναστολή της χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής. Συνολικά ψήφισαν 272 βουλευτές. Υπέρ της αναστολής ψήφισαν 241 βουλευτές, κατά της αναστολής 26 βουλευτές και 5 βουλευτές δήλωσαν "παρών" Από την σελίδα της Χρυσής Αυγής μεταφέρουμε: 


Πριν λίγο η Βουλή αποφάσισε (με 241 ψήφους υπέρ και 26 κατά) για την αναστολή χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής. Συλλήβδην τα πιόνια του αντισυνταγματικού τόξου επικύρωσαν μια παράνομη και φωτογραφική τροπολογία, πιστεύοντας έτσι πως θα επηρεάσουν την δυναμική και τον Αγώνα του Λαϊκού Συνδέσμου.
Ενημερώνουμε προς πάσα κατεύθυνση πως οι δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης της Χρυσής Αυγής δεν θα σταματήσουν και θα συνεχιστούν όπως πάντα από τις εισφορές των φίλων και των υποστηρικτών και κυρίως από τους μισθούς των βουλευτών, όπως έγινε και σήμερα με την εορταστική διανομή τροφίμων στην Τ.Ο. Αθηνών.
Για την ιστορία, αυτοί που διαφοροποιήθηκαν από την σκληρή κομματική γραμμή των αποκομμάτων, ώστε να διακοπεί η κρατική χρηματοδότηση προς την Χρυσή Αυγή, πέρα από την κα Χρυσούλα Γιαταγάνα, η οποία μίλησε χθες ξεκάθαρα για την καταστρατήγηση του τεκμηρίου της αθωότητας, ήταν οι βουλευτές Γλέζος, Κουϊκ, Δημαράς, Καπερνάρος, Χαϊκάλης, Νικολόπουλος, Νταβρής, Ουζουνίδου, Ξουλίδου και Ραχήλ Μακρή.

Παρών ψήφισαν οι Μελάς, Χρυσοβελώνη, Κουντουρά και Ιατρίδη, ενώ απόντες από την διαδικασία ήταν οι Κωνσταντοπούλου, Παναγούλης, Σακοράφα, Πολύδωρας, Κασαπίδης, Καμμένος, Γιακουμάτος κ.α.

3 σχόλια

  1. etsi gia na koroidevete ton kosmo me di8es dianomi trofimon.sas euxomai ta xirotera

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 241 VRE TA KALOPEDA,EXI O KEROS GIRIZMATA ,OTAN THA MILISOUN I ELINES THA FATE KALA SYXAMATA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το οτι εισαι βλακας μας το ειπες το οτι εισαι αρηστερος δεν χρειαζετε να μας το πεις αφου εχεις τα ματια σου κλειστα στο οτι ο κοσμος πειναει και εστω αυτα τα λυγα τα εχει αναγκη ισως εσι να μην εχεις πρωβλημα η να σε τα ακουμπανε για να λες αυτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.