Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

TEΛΟΣ ΣΤΟ MESSENGER TOY FACEBOOK... ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΑΡΩΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΝΕΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Η δημοφιλής εφαρμογή αναβαθμίστηκε, προσφέροντας στους χρήστες της, τα εξής: Να στέλνουν γραπτά μηνύματα, όχι μόνο στους διαδικτυακού...


Η δημοφιλής εφαρμογή αναβαθμίστηκε, προσφέροντας στους χρήστες της, τα εξής:

Να στέλνουν γραπτά μηνύματα, όχι μόνο στους διαδικτυακούς φίλους τους στο Facebook, αλλά και στις επαφές του τηλεφωνικού τους καταλόγου.

Όσοι κατεβάσετε την ανανεωμένη εφαρμογή, θα δείτε πως σας ζητά να καταχωρήσετε (προαιρετικά), τον τηλεφωνικό σας αριθμό.

Αν το κάνετε, αυτόματα σας αποστέλλεται γραπτό μήνυμα με κωδικό επιβεβαίωσης. Όταν τον καταχωρήσετε, θα μπορείτε πλέον να στέλνετε αλλά και να λαμβάνετε μηνύματα, από τους διαδικτυακούς σας φίλους, ακόμα κι όταν δεν είστε συνδεδεμένοι στο Facebook.

Αν τώρα θέλετε να προσθέσετε μια επαφή από τον τηλεφωνικό σας κατάλογο που δεν την έχετε «φίλο» στο Facebook, πάτε στο εικονίδιο «People», κάνετε κλικ στο σύμβολο +, και πληκτρολογείτε τον τηλεφωνικό του αριθμό.

Τέλος κάθε επαφή συνοδεύεται πλέον από μια φωτογραφία προφίλ (στα αριστερά του ονόματος κάθε επαφής), ενώ παράλληλα υπάρχει μια μπλε ένδειξη, η οποία επιτρέπει να γνωρίζει ο χρήστης ποιος από τους διαδικτυακούς του φίλους κάνει χρήση της εφαρμογής και ποιος είναι εκτός σύνδεσης.

2 σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.