Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ...!!! Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΛΥΤΩΝ.... ΑΠΑΓΟΡΕΨΕ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...!!!

ΜΟΝΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ... ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΒΡΩΜΙΑΡΕΩΝ ΣΕ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ...


ΜΟΝΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ...

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΒΡΩΜΙΑΡΕΩΝ ΣΕ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕ ΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ... ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΛΕΕΙ...

Συναγερμό σήμανε στην ΕΛΑΣ η ταυτόχρονη πραγματοποίηση συγκεντρώσεων από χρυσαυγίτες, αντεξουσιαστές και αντιφασίστες το απόγευμα του Σαββάτου στο κέντρο της Αθήνας.

Για το λόγο αυτό ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής αποφάσισε ότι«οι συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην πλατεία Συντάγματος, την πλατεία Μοναστηρακίου και τα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών, δε θα επιτραπεί να εξελιχθούν περαιτέρω σε πορείες, για λόγους δημόσιας ασφάλειας».

Στο Σύνταγμα θα συγκεντρωθούν στις 7 το απόγευμα μέλη της Χρυσής Αυγής σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την «πολιτική και δικαστική σκευωρία και τις παράνομες προφυλακίσεις» του Νίκου Μιχαλολιάκου, του Χρήστου Παππά και του Γιάννη Λαγού.

Τρεις ώρες νωρίτερα, στις 4 το απόγευμα, αντεξουσιαστές και αντιφασίστες θα συγκεντρωθούν στο Μοναστηράκι και τα Προπύλαια προκειμένου, όπως αναφέρεται στα καλέσματα, «να κόψουμε την προσέλευση των φασιστών και παράλληλα με τη συγκέντρωση στα Προπύλαια να περικυκλώσουμε τη σύναξή τους».

1 σχόλιο

  1. Υπομονη μακρυα δεν ειναι το Σαββατο κ η Κυριακη κοντευει... τους δρομους τους κλεινουν τα στοματα μας τα κλεινουν τις καλπες ομως θελουν δεν θελουν δεν μπορουν να τις κλεισουν κ τοτε ειδωμεν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.