Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ... ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ...!!! ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ...!!!

Με 378 ψήφους υπέρ, 8 κατά και 25 αποχές η Αγγλικανική Εκκλησία ενέκρινε σήμερα την απόφαση να χειροτονούνται και γυναίκες επίσκοποι. Η από...


Με 378 ψήφους υπέρ, 8 κατά και 25 αποχές η Αγγλικανική Εκκλησία ενέκρινε σήμερα την απόφαση να χειροτονούνται και γυναίκες επίσκοποι. Η απόφαση αναμένεται να οριστικοποιηθεί από νέα σύνοδο το 2014, ενώ νωρίτερα το 2012 η ίδια πρόταση είχε απορριφθεί.

Η απόρριψη του σχεδίου για χειροτόνηση γυναικών επισκόπων το 2012 είχε δεχθεί επικριτικά σχόλια τόσο από τους πολίτες όσο και από τον ίδιο τον πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός λίγο πριν ανακοινωθεί η σημερινή απόφαση τάχθηκε υπέρ του σχεδίου μιλώντας στο κοινοβούλιο: «Είμαι σταθερά υπέρ των γυναικών επισκόπων και ελπίζω πως η Εκκλησία της Αγγλίας θα κάνει αυτό το σημαντικό βήμα για να ενισχύσει τη θέση της ως σύγχρονης Εκκλησίας σε συντονισμό με την κοινωνία μας».

Aπό την πλευρά της Εκκλησίας ο αρχιεπίσκοπος του Γιoρκ Τζον Σεντάμου που συμφωνεί με την απόφαση είπε: «Δεν πρέπει να ανοίξουμε αμέσως τις σαμπάνιες ή όποιο άλλο ποτό αρμόζει στις γιορτές, επειδή πρέπει να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μαζί ως το τέλος για να ευοδωθεί το σχέδιο».

-------------

2 σχόλια

  1. γελοια υποκειμενα,τα εχουν ξεφτιλισει ολα οι αντιχριστοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα ειναι μακιγιαρισμενες οι επισκοπινες εν ωρα προσευχης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.