Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΡΟΝ ΑΝΑΛΥΣΙΣ "ΒΟΜΒΑ" ΚΑΙ "ΑΝΗΣΥΧΙΑ" ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ...!!!

ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ NEWSIT TOY ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ - Ανακτά τις δυνάμεις της η  Χρυσή Αυγή  όπως καταγράφεται στην τελευταία δημοσκόπηση τη...


ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ NEWSIT TOY ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ

- Ανακτά τις δυνάμεις της η Χρυσή Αυγή όπως καταγράφεται στην τελευταία δημοσκόπηση της Metron Analysis
- Οριακό προβάδισμα 0,7% για τον ΣΥΡΙΖΑ
- Το 36% θεωρεί ως καταλληλότερο για πρωθυπουργό τον ..."κανένα"
- Το 82% θεωρεί άδικη την φορολογία των ακινήτων
- Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης

Έντονο προβληματισμό προκαλεί η δημοσκόπηση της Metron Analysis για το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής, στην οποία καταγράφεται μεγάλη άνοδος της Χρυσής Αυγής μετά τη διπλή δολοφονία των μελών της οργάνωσης στο Νέο Ηράκλειο. Πιο αναλυτικά, η Χρυσή Αυγή από το 7,6% που συγκέντρωνε τον περασμένο μήνα, ανεβάζει το ποσοστό της στο 10% το Νοέμβριο. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το ΕΘΝΟΣ, "η νεοναζιστική οργάνωση ανακτά τις δυνάμεις της πριν ακόμη στεγνώσει το αίμα του Παύλου Φύσσα".
Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης

Στη δημοσκόπηση καταγράφεται οριακό προβάδισμα 0,7% για τον ΣΥΡΙΖΑ. Αναλυτικότερα, στην εκτίμηση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 29,9% έναντι 29,2% της ΝΔ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει 6%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 5,9%, η Χρυσή Αυγή 10%, η ΔΗΜΑΡ 3,7%, το ΚΚΕ 5,9%, το ΛΑΟΣ 1,45%, οι Οικολόγοι- Πράσινοι 2,6%, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ 1,8%, άλλο κόμμα 3,6%.
Καταλληλότερος για πρωθυπουργός μεταξύ των πολιτικών αρχηγών είναι ο Αντώνης Σαμαράς με 33%, ακολουθεί ο Αλέξης Τσίπρας με 16% ενώ ο ...«κανένας» συγκεντρώνει 36%.

Το 82% θεωρεί άδικη την φορολογία των ακινήτων ενώ το 56% πιστεύει ότι η εικόνα του Δημοσίου είναι χειρότερη
.


---------- ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ---------
KAI TA ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ! 

13 σχόλια

  1. Φοβουνται και "ανησυχουν" για το Εθνικιστικο Πεος που ανατελλει...Φοβουνται και "ανησυχουν" για το οτι θα τιμωρηθουν για την Υβρι που διεπραξαν, σκευωρωντας και φυλακιζοντας αθωους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λογικό είναι να ανεβαίνει η Χ.Α. αφού απέναντη βρίσκονται τα κόμματα του Κηφηνο-Κλεπτοκρατικού Τόξου, με τους κλέψτες πολιτικούς (Μαντέλης, Τσουκάτος το παραδέχθηκαν on camera, Τσοχατζόπουλος στη φυλακή ...) και του κηφήνες συνδικαλιστές και αρκετούς κομματικά διορισμένους αχρίαστους Δ.Υ. όπου τους πληρώνουμε μέσω των φόρων και χαρατσιών. Η μόνη λύση είναι η Χ.Α για ψυλάκιση των κλεφτών και απόλυση των περιτών κηφήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 10%??????? μηπως ειναι 20% ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε παιδια επειδή την είδα τη δημοσκοπηση,η αδιευκρίνιστης ψήφος ήταν 36%!!!! Και αυτά τα ζώα την έκαναν ισοποση αναγωγή,ενώ ο καθηγητής Πανας τους είπε οτι ολοι αυτοι (οι αδιευκρίνιστοι) θα ψηφίσουν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O ELLINAS KSIPNISE, TA PSEMATA TELOS.NA FYGOYN OLOI OI POYLOIMENOI APO TIN ELLADA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗΝΕΣ Ν.Δ.ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 3% ΣΥΡΙΖΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ 4.5% ΑΝΕΞ... ΕΛΛ. ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 6.7% ΚΑΙ Η Χ..Α... ΣΤΟ 43% ΚΑΙ Ο Σ..Ε..Ε.. ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 23% ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ 17%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ntroph kai mono ntroph.den vlepete pou mas pane.prothypourgos tsipras mixaloliakos axiomatikh antipoliteysh.thn synexeia oute thelo na thn skeftomai.den tha dhmosieythei.to xero.mas prodosate

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 29% η ΝΔ? Χαχαχαχαχαχαχαχαα Απο τις εκλογες του Μαίου που πηρε 19% ανεβηκε και κατα 10 μοναδες? χαχαχαχαχαχα Τι νομιζουν οτι μασαμε κουτοχορτο; Είπαμε "χαλκευμενες δημοσκοπησεις", αλλα υπαρχουν και ορια βλακειας τα οποία τα ξεπερασανε γι'αυτό το εχουνε ήδη χάσει το παιχνίδι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ Χ.Α. ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 20%....!ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗ...ΑΥΤΟ ΦΟΒΑΜΑΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μακάρι να ταν έτσι Σπύρο...
    Π΄ρωτος ο ΣΥΡΙΖΑ
    Δευτερη η ΧΑ
    Τρίτη η ΝΔ
    Τεταρτοι ΑΝΕΛ με μικρη διαφορα απο ΚΚΕ
    Εκτα τα ΠΑΣΟΚεμον με την ΡΗΜΑΔ απο κοντα οριο-οριο για την βουλη και τα δυο τους και ακολουθουν ο ΛΑΟΣ και οι Οικολογοι, πειρατες,σχεδιο Β,ενωσις κεντρου,κοινωνικη συμφωνια και τα λοιπα.
    Η πραγματικη αδιευκρινιστη ειναι λογικα παντα 36-40% εκ των οποιων το 45%-50% θα παει περιπου στην ΧΑ.Υπολογισε τα και να δουμε αν βγω σωστος τελικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. τι 10% ο κοσμος φοβαται μηπως και οταν πει Χρυση Αυγη τον κλεισουν μεσα , για τις πολιτικες αποψεις του . Εγω που δεχθηκα τηλεφωνο για δημοσκοπηση δηλωσα αναποφασιστος μη τυχον και στειλουν τις ορδες των παρακρατικων αριστερων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.