Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣ Ο ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΙΟΣ Ο ΚΑΦΕΤΖΟΠΟΥΛΟΣ!!! ΔΕΝ ΤΟΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕ Ο ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ ΤΩΝ ΠΟΥΡΝΑΡΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΩΝ ΤΟΝ "ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ";;;

Σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του εμφανίσεις, ο Αντώνης Καφετζόπουλος στον ΑΝΤ1 μίλησε για πολλά με την αφοπλιστική ειλικρίνεια που τον...

Σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του εμφανίσεις, ο Αντώνης Καφετζόπουλος στον ΑΝΤ1 μίλησε για πολλά με την αφοπλιστική ειλικρίνεια που τον χαρακτηρίζει.

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος μίλησε και για την πολιτική, υπογραμμίζοντας ότι θα στήριζε τον Γιάννη Μπουτάρη αν κατέβαινε ως αρχηγός κόμματος. «Θα ήταν καλό να υποστηρίξουμε ανθρώπους οι οποίοι έδειξαν ότι μπορούν να έρθουν έξω από το πολιτικό σύστημα όπως το ξέρουμε και να σταθούν στα πόδια τους και να παράξουν πολιτική. Τέτοιοι είναι ο Μπουτάρης, ο Καμίνης, αυτή η πρωτοβουλία των πέντε δημάρχων... είναι μια μαγιά πάνω στην οποία μπορεί να χτίσει κανείς. Εγώ θα έβλεπα ένα κόμμα με τον Μπουτάρη. Θα το υποστήριζα σίγουρα».

Όσον αφορά για τον ΣΥΡΙΖΑ, ο ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Προσωπικά δεν πιστεύω ότι είναι αριστερά αυτό που έχει γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ένα κρατικιστικό συνονθύλευμα ανθρώπων και ιδεών».

Για τον Αλέξη Τσίπρα που είναι νέος πολιτικός, σχολίασε: «Νέος είναι και ο Κασιδιάρης, δεν σημαίνει τίποτα». Διευκρίνισε ωστόσο ότι δεν συγκρίνει τα δύο αυτά πρόσωπα.

iefimerida.gr

-------------

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.