Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΗΔΗ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΙΝΓΚ 737 ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΡΙΒΗ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ...

Μια νέα αεροπορική τραγωδία συγκλονίζει τη Ρωσία. Αεροσκάφος Boeing 737 συνετρίβη κατά την προσγείωση στην πόλη Καζάν, παρασύροντας στο θά...

Μια νέα αεροπορική τραγωδία συγκλονίζει τη Ρωσία. Αεροσκάφος Boeing 737 συνετρίβη κατά την προσγείωση στην πόλη Καζάν, παρασύροντας στο θάνατο και τους 50 επιβαίνοντες, ανάμεσά τους και παιδιά. 
Το αεροσκάφος, το οποίο εκτελούσε την πτήση U363 από την Μόσχα, έκανε την τέταρτη κατά σειρά προσπάθεια να προσγειωθεί και εξερράγη όταν έπεσε στον διάδρομο, με αποτέλεσμα να βρουν το θάνατο οι 44 επιβάτες του και το εξαμελές πλήρωμα. Ανάμεσα στους επιβάτες βρίσκονταν και παιδιά.

Ένα συγκλονιστικό video από τη στιγμή της συντριβής έχει ανέβει στο YouTube...



Το αεροσκάφος συνετρίβη στην Καζάν στις 19:25 τοπική ώρα (17:25 ώρα Ελλάδας), σύμφωνα με το υπουργείο αντιμετώπισης Εκτάκτων Καταστάσεων.

Πηγή των υπηρεσιών ασφαλείας την οποία επικαλέστηκε το πρακτορείο ειδήσεων Interfax εκτίμησε ότι το δυστύχημα πιθανόν οφείλεται σε σφάλμα του πιλότου.

Ανάμεσα στα θύματα φέρεται ότι είναι και ο γιος του προέδρου του Ταταρστάν Ρεστέμ Μινιχάνοφ, Ίρεκ, σύμφωνα με έναν κατάλογο των επιβατών ο οποίος αναρτήθηκε σε ειδησεογραφικές ιστοσελίδες και η αυθεντικότητά του επιβεβαιώθηκε από την τοπική κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.