Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΙΤΕ ΠΑΝΟ ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΣΟΥ... "40 ΧΡΟΝΙΑ ΨΕΜΑ"...

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΡΙΒΑ ΔΙΓΕΝΗ...

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΡΙΒΑ ΔΙΓΕΝΗ...


5 σχόλια

  1. Ενα βαθύ πηγάδι για τα φασιστομουτρα των δυτικών προαστίων. Ακόμα και ο οδηγός του τανκ μετάνιωσε , μόνο εσείς πιστεύετε ακόμα σε ψοφοπουλια της χούντας. Ψοφατε ελεύθερα και ακολούθως θα πάμε να αμφισβητησουμε τον θάνατο σας μπροστά από τις μαυροφορεμενες μάνες σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δηλαδη ο πατερας μου,που καθε χρονο δακρυζει τετοια μερα γιατι εφαγε το ξυλο της αρκουδας στο πολυτεχνειο, λεει ψεματα. να σημειωσω οτι ηταν 1 μηνα στο νοσοκομειο. και ο θειος μου, αδελφος του πατερα μου, που ηταν μερες αυπνος,χωρις φαγητο, μεσα στο πολυτεχνειο (αφου ηταν φοιτητης), λεει ψεματα. και ολα αυτα τα videο που υπαρχουν ειναι απο μονταζ!!! τωρα αν σας πω ζωντοβολα, θα ειμαι αγενης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απλα ουτε μπηκαν στο κοπο να κανουν ενα search τις λεξεις νεκροι του πολυτεχνειου να βρουν τη λιστα και τισ σχετικες μαρτυριες. Ουτε ξερουν πως ο Ντερτιλης και αλλοι πολλοι ειναι φυλακοι διοτι μαρτυρησαν πως πυροβολουσαν φοιτητηες και πεφταν κατω οπως τα κοτοπουλα. "To μεσημέρι της 18ης Νοέμβρη 1973, ο ταγματάρχης Ντερτιλής βρίσκεται με το υπηρεσιακό τζιπ έξω από την κατεστραμμένη πύλη του Πολυτεχνείου. Απέναντι, Πατησίων και Στουρνάρη, οι αστυφύλακες χτυπούν ένα νεαρό, που προς στιγμήν τους ξεφεύγει. Ο Ντερτιλής βγάζει από το μπουφάν το περίστροφο και πυροβολεί.
    «Ο νεαρός έπεσε σαν κοτόπουλο», περιγράφει στην κατάθεσή του ένα χρόνο αργότερα ο οδηγός του Ντερτιλή - ο 21 ετών τότε Αντώνης Αγριτέλης - και συνεχίζει:
    «Μετά το φόνο ο Ντερτιλής σαν να μη συνέβαινε τίποτα μπήκε στο τζιπ και χτυπώντας με στην πλάτη μου είπε: "Με παραδέχεσαι, ρε; Σαράντα πέντε χρονών άνθρωπος και με τη μία στο κεφάλι!"»... "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σε απάντηση όλων των παραπάνω, η υποτιθέμενη "θυσία " των καταληψιών του Πολυτεχνείου τι αποτέλεσμα είχε ? Να ξαναέρθουν τα ίδια σκατά που έδιωξε η Χούντα που 7 χρόνια την έβγαλαν πίπα στα Παρίσια και στα Λονδίνα "εξόριστοι" , και να ηρωοποιηθούν νέα σκατά σαν την Δαμανάκη και τους υπολοίπους , θυσία λοιπόν ή όχι πήγε τζάμπα ! Μάπα το καρπούζι της δημοκρατίας .. και σήμερα, κοίτα γύρω και μετά τράβα να γιορτάσεις το πολυτεχνείο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ναι. νεκροί εξω απο το πολυτεχνείο όχι μεσα σε αυτο. εσεις παραποιήσατε την ιστορία με ανύπαρκτους νεκρους εντός πολυτεχνειου. μια φορά ψευτης παντα ψευτησ.

    η γενια του πολυτεχνειου ειναι η γενιά του μνημονιου. αρα ήταν αυτοί στον αγώνα του πολύτεχνειου; και τι κατάλαβαν για να τα κανουν σαν τα μουτρα τουσ; τι φταιω , εγω , εσυ η άλλη, οι άλλοι...; ποσα ψεμματα εχετε πεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.