Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΠΡΩΗΝ "ΡΗΓΑΣ" ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ...!!!

Μόνο έκπληξη δε μας προκαλούν τα… γλυκά μάτια και οι… στενές επαφές τρίτου τύπου του Αβραμόπουλου με το συνονθύλευμα του ΣΥΡΙΖΑ. Έγραφα ...


Μόνο έκπληξη δε μας προκαλούν τα… γλυκά μάτια και οι… στενές επαφές τρίτου τύπου του Αβραμόπουλου με το συνονθύλευμα του ΣΥΡΙΖΑ. Έγραφα σχετικά με το νταραβέρι που γίνεται, πριν από 3 βδομάδες, στην εφημερίδα μας: «Ο θώκος του πρωθυπουργού της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ -…Ποιος, όμως, θα γίνει πρωθυπουργός; Ο φον Αντωνάκης θα παυτεί τη νύχτα της εκλογικής συντριβής. Θα μπορούσαν ποτέ οι Δένδιας και Βορίδης (ειδικά αυτός…) να γίνουν πρωθυπουργοί σε συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ; Ποτέ! Όχι ότι δε θα τους αποδεχόταν ο επίσημος ΣΥΡΙΖΑ, ο ηγετικός του πυρήνας (όλοι αυτοί του… συνταγματικού τόξου μια παρέα είναι), αλλά σίγουρα δε θα τους δεχόταν τα κατώτερα στελέχη και ο κόσμος που ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ. Κι είναι κοινό μυστικό στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ, ότι πρωθυπουργός θα γίνει ο Αβραμόπουλος, ή κάποιος πολιτικά νερόβραστος σαν τον Αβραμόπουλο».

Συμπέρασμα: Διαβάζετε την «Χρυσή Αυγή», για να ξέρετε τι συμβαίνει γύρω σας και ποια παιχνίδια παίζονται!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.