Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΚΑΤΗΓΟΥΡΟΥΜΕΝΟΣ ΩΣ... ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ: "ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ... ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ... Ή ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΜΟΥ..."

ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Κ.Ε. ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΑ ΩΣ... ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΣΠΑΕΙ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕ...


ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Κ.Ε. ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΑ ΩΣ... ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΣΠΑΕΙ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΛΙΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑΡΑΤΑ:

Επειδή πολλά ακούγονται στα ΜΜΕ και στο διαδίκτυο θα ήθελα να δώσω κάποιες διευκρινίσεις όσο αφορά την υπόθεση μου.

Οργιάζουν τα σκυλιά του συστήματος ότι βρέθηκαν στην κατοχή μου και στο σπίτι μου ένα αεροβόλο πιστόλι, ένα μαχαίρι πεταλούδα, και δύο κροτίδες.

Δεν βρέθηκε απολύτως τίποτα επάνω μου ή στους χώρους που έκαναν έλεγχο-(έφοδο) οι αστυνομικοί.Στο σπίτι που διαμένω δεν βρέθηκε κανένα ενοχοποιητικό στοιχείο. Στο σπίτι του ατόμου το οποίο έχω σχέση, επίσης δεν βρέθηκε κανένα ενοχοποιητικό στοιχείο. Τέλος στο αυτοκίνητο μου δεν βρέθηκε κανένα ενοχοποιητικό στοιχείο.

Στο πατρικό μου σπίτι όπου το έχω εγκαταλείψει εδώ και ενάμιση χρόνο και δεν έχω πλέον καμία πρόσβαση σε αυτό, βρέθηκαν κοινά μαχαίρια κουζίνας και ένας σουγιάς.

Συμπέρασμα: Θέλουν να μου χρεώσουν δυόμισι χρόνια φυλάκισης χωρίς αναστολή, με λευκό ποινικό μητρώο για απλά κουζινομάχαιρα!

Πρόκειται, για μία ακόμη πολιτική δίωξη ενός αθώου ανθρώπου, με μοναδικό κίνητρο τις πολιτικές του πεποιθήσεις.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Σωτήρης Δεβαλέκος - Μέλος Κεντρικής Επιτροπής Χρυσής Αυγής

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.